Kaymakam polisin kafasında oklava kırdı!

Ağrı Vali Yardımcısı olarak atanan Tunceli'nin Ovacık ilçesi Kaymakamı Abdullah Seçkin Koçak, nöbet tutan polisi döverek başında oklava kırdı. Olay polis memurunun darp raporu alarak şikayetçi olmasıyla açığa çıktı.
Kaymakam polisin kafasında oklava kırdı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Ovacık Emniyet Müdürlüğü ’nde görev yapan polis memuru Halil İbrahim Kartal kaymakamlık lojmanlarında nöbet tutarken, bir kadını tanımadığı gerekçesiyle dayak yedi.

İddialara göre Kaymakam Abdullah Seçkin Koçak,  ilçe milli eğitim müdürü ve koruması dışarıya çıktı. Koçak, Halil İbrahim Kartal’ı yanına çağırıp bir kadını kastederek, “Onu nasıl tanımazsın!” diye bağırdı ve  elindeki oklavayla Kartal’ın koluna, boynuna ve kafasına defalarca vurdu. Oklava Kartal’ın kafasında kırıldı. Bu arada koruma polisi araya girerek, “Vuracaksanız bana vurun” dedi.



Polis memuru Halil İbrahim Kartal, Tunceli Devlet Hastanesi’ne giderek  sağlık raporu aldı. Raporda, kafatasında ve elinde şişlik ve kızarıklık olduğu belirtiliyor.. Kartal, Kaymakam Koçak’tan şikayetçi oldu.

Tunceli'nin Ovacık ilçesi Kaymakamı Abdullah Seçkin Koçak'ın dün itibariyle ilişiğinin kesildiği ve  Ağrı Vali Yardımcısı olarak atandığı belirtildi.