18 Eylül Çarşamba günü burç yorumları!

Melekler Kahvesi ekibinden 18 Eylül Çarşamba günü burç yorumları.
18 Eylül Çarşamba günü burç yorumları!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
KOÇ:
Aşk konusunda kendinize olan güveniniz artarken sevdiğiniz kimseyi çekiciliğinizle etkileyebilir ve ilişkinizi geliştirebilirsiniz. Parasal konular ve başkaları ile paylaştığınız maddi değerler söz konusu olduğunda ani tepkiler gösterebilir, değişen koşullara uymakta zorlanabilirsiniz.

BOĞA
Çok dikkatli olmalı, ısrarla sürdürdüğünüz bir hatadan vazgeçmelisiniz. Hatanızla henüz ilgilenen yok. Fakat ilgilenilmesi halinde dönüşü olmayan bir yola girmiş olacaksınız. Arkadaşlarınızın sizin için hazırladığı hoş bir sürpriz var. O gün bütün sempatikliğinizi toplamaya çalışırsanız karlı çıkacaksınız

İKİZLER
Önümüzdeki günlerde sizi çok sevindirecek bir kavuşma yaşayacaksınız. Bu akşam partnerinizle, kolay, kolay unutamayacağınız bir davette bulunacaksınız. Maddi probleme düşmekten nefret ediyorsunuz. Bu nedenle harcamalarınıza azami ölçüde dikkat ediyorsunuz.

YENGEÇ

Duygusal anlamda bazı gerginliklerin devam edeceği bir gündesiniz. Ailenizi ve evinizi ilgilendiren konularda genel bir gerginlik olabilir ve ailenizle fikir çatışmaları içine girebilirsiniz. Kendi içinize dönem eğilimine girebilir ve hayatınızla ilgili kendinize saklayacağınız planlar yapabilirsiniz

ASLAN

Geleceğe yönelik yeni umutların içinizde filizlendiği bir gündesiniz. Her bakımdan beklentiler içerisindesiniz. Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz ve harcamalarınızda fazla dikkatli davranmayacaksınız. Özellikle ani alacağınız kararlarla masraflar yapabilirsiniz.

BAŞAK

Bugünlerde alacağınız kararlarda cesur olun. Uzun bir erteleme dönemi, en azından kalıcı dostluğu sağlayabileceği gibi, her şeyi sil baştan da yapabilir. Her tür duygusallıktan arınıp mantıklı kararlar gerekiyor. Önümüzdeki günlerde ilginç öneriler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir.

TERAZİ

lişkinizle ilgili dış yorumlara bu kadar açık olmanız kişilik yapınızla pek örtüşmüyor. Çok ciddi konular değil büyüttükleriniz. Problemleri içerde çözme yolunu seçmelisiniz. Ertelemek zorunda kaldığınız bazı harcamalarınızı bugünlerde gerçekleştirme niyetiniz, acelecilik olarak değerlendirilebilir.

AKREP

Yaşadığınız sorunlar sonrasında davranışlarınızın fevri olması bencil biri gibi görünmenize neden olabilir. Bu durumda yapmanız gereken şey kişisel sıkıntılarınızın bitmesi için harcadığınız çabaya herkesi ortak etmemek. Kendiniz bazı sorunların üstesinden gelebilirsiniz.

YAY

Sağlığınız acısından hassas bir süreçtesiniz. Biraz yorgunluk ve gerginlik belirtisi gün içindeki planlarınız konusunda sıkıntı yaşamanıza neden olabilir. Psikolojik acıdan kendinizi motive ederek problemlerinizi çözümmleyebilirsiniz. Yakın bir arkadaşınızla vakit geçirebilir ve kendinizi iyi hissedebilirsiniz

OĞLAK

Duygusal acıdan gelişen olaylar kafanızı rahatlatmaya başlamış olabilir. Kişisel çelişkilerinizin ortadan kalkması için gerekli haberleşmeler sonrasında kendinizi iyi hissedeceksiniz. İş hayatında ise bir sorun düşüncelerinizi olumsuz etkileyebilir.

KOVA

Aşk hayatınız oldukça renkli ancak partneriniz size yeterince güvenmiyor. Güven problemini aşmak için ona zaman tanımalısınız. Maddi anlamda bu aralar sıkıntıya düşebilirsiniz çünkü alış veriş yaparken sınırlarınızı zorluyorsunuz.

BALIK

İş ile ilgili gelişen olaylar kendinizi kanıtlamanız acısından önemliydi. Artık duygusal hayatınıza ve sosyal çevrenize dikkat etmeli gerekenlerin uygulamaya geçirmelisiniz. Ekonomik acıdan ise karmaşaları aşmış olsanız da daha rahat hareket etmek için erken.