Eşinin vücudunu jiletle kazıdı!

Boşanmak isteyen eşine yaptığı işkence ve tecavüzden 40.5 yıl hapsi istenen güvenlik görevlisi A.K.D “Beni tahliye etmeyin, kötü bir insanım” dedi.
Eşinin vücudunu jiletle kazıdı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

A.K.D’nin eşine yaptığı akıl almaz işkence dinleyenleri dehşete düşürdü.

Tüyler ürperten olay İstanbul Pendik’te yaşandı. Her şey 17 yıllık evli olan 3 çocuk annesi C.E.D.’nin (34) güvenlik görevlisi olarak çalışan eşi A.K D.’ye boşanma fikrini söylemesiyle başladı.

Vatan gazetesinden Bülen Aydoğdu'nun haberine göre bundan sonraki olaylar şöyle gelişti: A.K.D eşiyle cinsel ilişkisini koluna taktığı saat şeklindeki gizli kameraya kaydetti. Daha sonra “Arkadaşça ayrılalım. Avukat tutalım. Çocuklar da iyi ortamda sınava girsin. Gel konuşalım” diye eşini ikna ederek eve çağırdı. Çocuklarını da Konya’ya göndere A.K.D. olacaklardan habersiz eve gelen eşine önce çektiği gizli görüntüleri izletti. Ardından eşinin gözlerine biber gazı sıkarak dövmeye başladı. İşinde kullandığı kelepçelerle eşinin ellerini ve ayaklarını kelepçeledi.



Bir çanta getiren koca içinden çıkardığı çekiç, keser, plastik tokmak, eter, geciktirici sprey, pamuk, kerpeten, fındık kıracağı, bıçak, satır, kolonya, makas, koli bandı, güvenlik copu, jilet, enerji içeceği, elektroşok aletini masaya dizdi. “Seninle sabaha kadar eğleneceğiz” diyen çılgın koca önce eşinin ayağına copla vurarak işkenceye başladı ve şok aletiyle elektrik verdi. Ardında tüm vücudunu jiletle kazıyarak eşine defalarca tecavüz eden A.K.D. genç kadının saçlarını da makasla kesti. Eşini, “Benden boşanmayacaksın. Bütün maaşını bana vereceksin. Parayı 1 gün eksik yatırırsan çektiğim tüm görüntüleri ailene, işyerine gönderirim. Polise gidersen her yerde arkadaşım var haberim olur” dedi. Perişan bir halde ablasının evine giden talihsiz kadın, yakınlarının ısrarıyla şikayetçi oldu. Tutuklanan koca, “Evlendiğimizden beri ona çok eziyet ettim. Çok kahrımı çekmiştir. Ben huysuz, geçimsiz kötü bir insanım, beni tahliye etmeyin” dedi. C.E.D ise 1 yıldır psikolojik destek aldığını belirterek eşinin en ağır cezaya çarptırılmasını istedi.



Vatan/ Bülent AYDOĞDU