24 Eylül Salı günü burç yorumları!

Melekler Kahvesi ekibinden 24 Eylül Salı günü burç yorumları.
24 Eylül Salı günü burç yorumları!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
KOÇ

Para konusunda sizi heyecanlandıran haberler alacak, harekete geçeceksiniz. Bugünün sizin için bir dönüm noktası olduğunu düşünüyorsunuz ama bu proje size yansıtıldığı gibi değil. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz

BOĞA

Hayata bakışınız, çevrenizdeki insanları hayatın hoş yanlarını görmeye zorluyor. Dünden bugüne sarkmış sorunlar sizi herkes kadar etkilemiyor. Aileden birinin, bir alım işinde size ihtiyacı olacak. Hafta içinde biraz bu işe koşturabilirsiniz. Çelişik davranışlarınızın albenisi, bu davranışları belli sınırlara da tutmanıza engel olmamalı.

İKİZLER

İlişkinizin artık alışkanlığa dönüştüğü şeklinde bir korkunuz var. Aşk hayatınızda uzun zamandır yaşadığınız coşku, yavaş yavaş bir alışkanlıkla yer değiştiriyor. Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Amirlerinizle iyi ilişki kurabilir, onlara kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan da destek bulacaksınız.

YENGEÇ

Kafanızın karışık olduğu durumlarda danıştığınız arkadaşınıza yine ihtiyacınız var gibi görünüyor. İş ilişkileriniz biraz karışık. Arkadaşınızın da omuz vermesiyle bu hafta bazı düzenlemelere girişeceksiniz. Duygusal yaklaşımlarınız insanları etkiliyor. Sıcak ilişkiler kuruyorsunuz. Bugünkü enerjiniz çevrenize ışık saçıyor. Bugun unutamayacağınız saatler geçireceksiniz.

ASLAN

Bugünlerdeki psikolojiniz duygusal şeyler yaşamanıza izin vermeyecek. Yaşamış olduklarınız, yaşamak istediklerinizin önüne geçiyor. Ama bunu boş yere dert ettiğinizi anlayacaksınız. Bugünlerde bazı arkadaşlarınızla aranızda tartışmalar çıkabilir. Bir arkadaşınızla gizli bir kırgınlık yaşıyorsunuz.

BAŞAK

Başkalarının hatalarını kolayca gören gözlemlerinizin, son günlerde sizi de aynı hassasiyetle izlemesi gerekiyor. Ama bu çifte standart, sizin mükemmel bir dost olmanızın önünde hiç engel değil. Yanlış anlaşıldığınız bazı durumlar size küçük kırgınlıklar yaşatıyor ve hiç gerekmezken, kendinizi ispat ihtiyacı duyuyorsunuz.


TERAZİ

Duygusal olarak çok yoğun bir gün geçirebilirsiniz ve durumu kontrol altına almalısınız. Kendinizi olaylara kaptırdığınız taktirde bazı dönüşü olmayan hatalar yapabilirsiniz. Ev hayatı ile ilgili aile çevrenizden bir konuda ciddi tepkilere maruz kalabilirsiniz. Sakin ve açıklayıcı davranmaya çalışın.

AKREP

İş hayatınızda bazı beklentilerinizle ilgili haberler gelmeye başlamış olabilir. İlişkilerinizde çok esnek olduğunuz için onun çıkarmaya çalıştığı bütün sorunları bertaraf ediyorsunuz. Onun en büyük sorunu da sizin karşı cinsle samimiyetiniz. İki cins arasındaki dostluğa asla inanmıyor olabilir.

YAY

İş yaşamınızda, son derece dediğim dedik bir yetkiliyle sorun yaşıyorsunuz. Bu egemen tavrına karşı size verdiği değer elinizi kolunuzu bağlıyor. Sabrınızı korumanız halinde, süreç içinde ondan çok şey öğrendiğinizi göreceksiniz. Çok beklenmedik davranışıyla sizi adeta yıkan arkadaşınızın, sizinle konuşma niyetine karşılık vermeniz halinde, onu anlamakta kolaylık yaşayacaksınız.

OĞLAK

Bugün beklemediğiniz bir konuda olumsuz tepkiler alabilirsiniz. Bu tepkilere kulak vermeli ve yapacaklarınızdan sizinle birlikte etkilenecek kişileri de umursamalısınız. Bir çok kişiden farklı olmanıza rağmen sınırlı bir hayatın içinde yol almak tabii ki kolay değil ama yinede belli konularda kendinizi yetiştirerek hayatınızı anlamlandırabilirsiniz.

KOVA

Enerjinizi doğru olarak kullanabilirsek bugün bazı önemli konularda yararlı yenilikler yapabilirsiniz. Bu olaylar size mutluluk da verebilir. Genel anlamda hareketli ve renkli bir gün geçireceksiniz ve gün boyu elinize birçok fırsat geçecek. Maddi acıdan bir ortaklık planı sizi gelecek konusunda oldukça umutlandırır.

BALIK

Maddi açıdan rahatlayacağınız birkaç gün de istediklerinizi yapabilmeniz için iyi bir fırsat olacak. Kendi ayaklarınızın üstünde durmayı başarabilmeniz aileniz tarafından takdir görüyor. Özel hayatla ilgili karmaşalar konusunda kendinizi fazla sıkmamaya özen gösterin.

Vehaber Menu