Hoca telefonu açmazsa...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim'le ilgili bugün bilgilendirme toplantısı yaptı
Hoca telefonu açmazsa...
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
G.Saray yönetim kurulu göre hem Terim’i hem de Federasyonu itham altında bıraktı. Biz de bu yüzden federasyon olarak basın toplantısı düzenledik. İsterseniz süreci anlatalım. Galatasaray yönetimi ile görüştük. Terim’e 1+3 yılık mukavele önerdik. Sayın Terim’le görüştük. 1+3 yıllık teklifimizi ilettik. Terim G.Saray yönetimiyle görüştükten sonra döneceğini söyledi. Yapılan anlaşma hatıra imzasıdır. Fatih hoca ne bizden para aldı ne de anlaşma imzalandı. Milli Takımımız’a Brezilya’ya katılma şansı yüzde 1’ken yüzde 50’lere çıktı. Hocayla yine konuştuk. Fatih Terim’e teklifte bulunduk, mayıstan önce imzalamayacağını söyledi. Federasyonla anlaşma yap diye. Federasyon ve hocamızı herkesin önüne atmamalarını rica ediyorum. Hocamızla sadece sözlü olarak anlaşmamız vardır. Sayın Terim’in avukatı değiliz. Galatasaray yönetimi sırf bir söylenti yüzünden hocasıyla yollarını ayırıyorsa bunu oturup düşünmesi gerekir. Hocamızın ve federasyonun zan altında kalmaması için basın toplantısı yapma gereği hissettik..

Fatih Terim’in Galatasaray’dan ayrılma sebebi TFF değildir. Önümüzdeki hafta sözleşme için Terim’den ısrarcı olacağız. Çünkü kendisi şu an serbest. Kendisiyle masaya oturacağız. İyi ki kendisiyle anlaşmışız. Top oynayan, maç kazanan bir takım olduk. Bundan dolayı Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’a da teşekkür ediyorum.Fatih Terim gibi hocalar Türkiye’de zor yetişir, onları taraftarın önüne atmak doğru değildir. Fatih Terim her sözünün arkasında durdu. En azından mayısa kadar Terim’le beraberiz. Hedefmiz Fatih Terim’le 3 yıllık bir sözleşme imzalamaktır. Fatih Terim benim elemanım değil, kader birliği yaptığım arkadaşımdır.

Demirören bir gazetecinin 'Terim telefonunuzu açmazsa ne yaparsınız?' sorusuna ise 'Benim başıma böyle bir şey gelmedi. Hoca telefonu açmazsa, hatayı kendimde ararım' cevabını verdi.

Beşiktaş-Galatasaray derbisinde yaşananların provokasyon olduğu herkes tarafından biliniyor. Beşiktaş taraftarı sahaya inmez. Yüzde 99’u böyledir, ben onları tanıyorum. Disiplin kurulu yarın karar verecek. Ondan sonra 1 hafta sürecek Tahkim Kurulu süreci var.'
Vehaber Menu