Fatih Terim'den şaşırtan karar!

Taraftar protestosunun beklendiği karşılaşma için tecrübeli hocadan kritik karar.
Fatih Terim'den şaşırtan karar!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Hürriyet’ten Ali Naci Küçük’ün haberine göre; Önceki geceyi tesislerde geçirip, dün sabah futbolcularıyla vedalaşan Terim, onlardan şampiyonluk isterken, “Sizi cumartesi günü Milli Takım hocası olarak statta izleyeceğim” dedi.

Fatih Terim cumartesi günü Arena’da olacak!

Rize maçında yedek kulübesinde oturamayacak olan Terim, protokol tribününde yer alacak. Başkan Aysal ile yaşadığı sorunların ardından görevden alınan Terim, dün sabah tesislerde futbolcularıyla vedalaştı. Terim veda toplantısında, önemli bir bilgiyi öğrencileri ile paylaştı:

FLORYA-TARABYA, SONRA YİNE FLORYA
“Cumartesi günü Arena’ya gelip, sizi Milli Takım hocası olarak izleyeceğim.”
Peki, herkesin merak ettiği o veda anlarında neler yaşandı ve Fatih Terim, G.Saray’da görevden alındığı geceyi nerede geçirdi?
24 Eylül Salı günü saat 19.00’da Yönetim Kurulu kararı ile görevinden alınan Terim, bu haber üzerine resmi tebligatı beklemeden apar topar Florya’dan ayrılıp Tarabya’daki evine gitti. Gece yarısı evinin önüne gelen taraftarlarla bir süre konuşan Terim, saat 01.00’de Florya’nın yolunu tuttu.

TESİSLERDE FUTBOLCULARINI BEKLEDİ
Futbolcularına sabah idmanından önce veda etmek isteyen tecrübeli hoca, bu nedenle son kez Florya tesislerinde gecelemek istemişti. Eşyalarını toplayan Fatih Terim, saat 10.30’da başlayacak antrenman öncesi soyunma odasına indi ve idmana çıkmaya hazırlanan oyuncularına veda konuşması yaptı. Terim’in konuşmasında çok önemli mesajlar vardı. Bunlardan biri, bu kez G.Saray yedek kulübesinde
Vehaber Menu