İngiliz basınından şok iddia! Yeni hoca Drogba mı?

İngiliz basını, Mancini ve Di Matteo'yla anlaşamayan Galatasaray'ın, Drogba'yı oyuncu-teknik direktör olarak takımın başına getireceğini öne sürdü.
İngiliz basınından şok iddia! Yeni hoca Drogba mı?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
İngiliz basını, Mancini ve Di Matteo'yla anlaşamayan Galatasaray'ın, Drogba'yı oyuncu-teknik direktör olarak takımın başına getireceğini öne sürdü. Bu iddia gündeme bomba gibi düştü

Fanatik'in haberine göre Galatasaray'da Fatih Terim'in gönderilmesinin ardından teknik direktörlük için birçok isim gündeme geldi. Önemli iddialar ortaya atıldı. Bunların en dikkat çekeni ise İngiltere'den geldi. Daily Mirror Gazetesi, Sarı-Kırmızılılar'ın Roberto Mancini ve Roberto Di Matteo ile görüştüğünü ancak anlaşma sağlayamadığını belirttikten sonra bombayı patlattı: Galatasaray Yönetimi, Didier Drogba'yı oyuncu-teknik direktör olarak takımın başına getirmeyi planlıyor! Benzer haberler Ada basınının başka yayın organlarında da çıktı, Drogba'nın bu teklife olumlu yaklaştığı öne sürüldü.

Tüm Avrupa'ya yayıldı

İngiliz medyasının ortaya attığı bu iddia, büyük ses getirdi. İtalya'dan Hollanda'ya, İspanya'dan Fransa'ya kadar neredeyse tüm Avrupa basını bu haberi internet sitelerine taşıdı. Yapılan yorumlarda, 'Didier Drogba'nın kariyerini bitirdikten sonra futbolun içinde kalacağına şüphe yoktu. Ancak teknik direktörlüğe bu kadar erken başlaması şaşırtıcı olur' ifadeleri kullanıldı.

Mourinho'nun gözü onda

Portekizli çalıştırıcı, yeniden Chelsea'ye döndükten sonra Drogba'yı da yanına çağırmıştı. Ancak tecrübeli futbolcu Galatasaray'da mutlu olduğunu ve sözleşmesi bitene kadar ayrılmayacağını söylemişti. İngiliz basınında yaz aylarında çıkan haberlerde, Mourinho'nun önümüzdeki sezon yardımcısı olması konusunda Drogba'yla anlaşma sağladığı iddia edilmişti.
Vehaber Menu