Mesut Özil şov yaptı!

Son zamanlarda sergilediği kötü futbolla eleştirilen Arsenal'ın Türk asıllı Alman futbolcusu Mesut Özil, 3-0 kazandıkları Aston Villa maçında performansıyla alkış aldı.
Mesut Özil şov yaptı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Aston Villa maçını 1 gol ve 1 asistle tamamlayan Mesut Özil, teknik direktör Arsene Wenger'in de kendisine olan güvenin boşa çıkarmadı. Fransız teknik adam, Özil'e olan güvenini hiçbir zaman kaybetmediğini ve yıldız ismin Villa Park'taki maçta kendisini kanıtladığını vurguladı.

Arsene Wenger, 'Onu hiç yedek oturtmayı düşünmedim. Ofansif olarak geniş bir kadrom var. Sanchez'i dinlendirmek istedim çünkü çok maç oynadı ve üst düzeyde oynayan futbolcularım vardı kadromda. Böyle anlarda futbolculara güven göstermek lazım ki onlar da gözler üzerindeyken iyi karşılık versinler. Bu hassas bir konu, insanların buna nasıl karşılık vereceğini bilemezsiniz' diye konuştu.

Yeni transfer Danny Welbeck'in de başarılı bir performans ortaya koyduğunu ifade eden tecrübeli hoca, İngiltereformansıyla İsviçre'ye attığı golün bir benzerini kaydettiğini ifade etti.