Galatasaray'da köstebek aranıyor!

Sneijder'in olay sözleri sonrası Galatasaray'da dün hareketli saatler yaşandı.
Galatasaray'da köstebek aranıyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Takımdaki her olayın basına sızmasından dolayı çılgına dönen Prandelli, yönetimle bir araya geldi, 'Bu köstebek kimse ortaya çıkarılsın' diyerek isyanını dile getirdi.

Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 yenmesinden çok gündeme Sneijder krizi damga vurmuştu. Sarı-Kırmızılılar'ın en formda ismi olarak gösterilen Hollandalı yıldızın mücadeleye yedek başlaması tartışmalara yol açarken, tecrübeli oyuncunun menacerine yaptığı açıklamaları yalnızca FANATİK ortaya çıkarmıştı. Galatasaray'da dün de bu konu hakkında ilginç gelişmeler yaşandı. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, gün boyu Sneijder'in olay sözleriyle ilgili detaylı bir açıklama yapılmasını beklerken yönetim ise hayli geç davrandı. Güvenliklerle ilgili durum hakkında gece saat 01.26'da bilgilendirme yapan yönetim, takımın 1 numaralı gündem maddesi olan Sneijder krizine ise dün 17.23'e kadar sessiz kaldı.

Taraftar akşamı bekledi!

'Sneijder'le ilgili görsel ve yazılı basında yer alan haberler gerçek değildir' vurgusuyla geçiştirilen krizin perde arkasında ise önemli gelişmeler vardı. Takımıyla ilgili yaşanan her olayın basına sızdırılması teknik direktör Cesare Prandelli'yi çıldırttı. Bu durumdan son derece rahatsız olan İtalyan teknik adam dün bir grup yöneticiyle toplantı yaptı. 'Ne yaşanırsa, ne konuşulursa ertesi gün gazetelerde yazıyor' şeklinde sert bir serzenişte bulunduğu öğrenilen deneyimli hocanın, yönetimden köstebeğin bir an önce bulunmasını ve bir daha böyle bir olayın yaşanmamasını istediği ifade edildi.

Yabancı krizine önlem

Bu olayla bizzat Florya'da sorumluluğu alan Abdurrahim Albayrak ilgilenecek. Ayrıca Sneijder'in, Melo'yla ilgili yaptığı açıklamalar nedeniyle takımda olası bir yabancı krizinin çıkmaması için de önlem alınacağı belirtildi.

Metin Karabaş

*************************************

Gündem Sneijder

Sneijder'in yedek bırakılmasının ardından yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. FANATİK farkıyla olay sözleri bir kez daha yayınlıyoruz.

İşte yalnızca FANATİK'in ortaya çıkardığı Sneijder'in olay sözleri:

'Bana 6 ay önce kaptanlık, bu takımı hücum oynatacak bir hoca ve yeni yıldızlar alınacağı sözü verildi. Hiçbiri olmadı.'
'Kaptanlığımı Melo engelledi. Benim ondan popüler olmamı istemiyor. Kimin takım için daha faydalı olduğuna iyi bakılsın.'
'İdmanlarda üst üste yedek kaldım, hocayla konuşmak istedim. Ama Prandelli konuşmaktan kaçtı, cevap bile veremedi.'
'Takımın Kasımpaşa için kampa gireceğini 1 gün önce SMS ile öğreniyorum, böyle bir kurumsallık anlayışı olamaz.'
'Anlaşılan o ki, paramı istedim ve yedek bırakıldım. Galatasaray'ı seviyorum ama kurtulmak istiyorlarsa kolaylık sağlarım.'