Yolumu kesersen sen kimsin derim

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Emre Belözoğlu, Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylarla alakalı çarpıcı çaıklamalar yaptı.
Yolumu kesersen sen kimsin derim
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Emre 'Ben küfür etmediğimi, hakaret etmediğimi iyi biliyorum bunu sayın Bilic'te iyi biliyor' dedi.İşte Emre'nin konuşmasından satır başları;

- 18 yıldır futbol oynuyorum. Türkiye'de asıl sorunun saha içinde değil, saha dışında olduğu konusunda tecrübeliyim.

- Skorun önüne geçecek kadar, maçın önüne geçebilecek bir kadar durum olduğunu sanmıyorum. Bununla birlikte hep benim üzerimden bir algı yaratılmaya çalışılıyor.

- Tek benim üzerimden gidersek bu hakkaniyetli olmaz.

- Derbi sonrası benim üzerimden algı operasyonu yapılıyor. Herkesin fikri var, bilgisi yok.

- Bilic'e söylediğim bir küfür değil sayın Bilic kendisi de çok iyi biliyor.

- Benim saha içi profilim eleştirilnmeye çok açık ki bende kendim de söylüyorum bunu. Medyanın da bana zaman zaman olumlu yada olumsuz eleştirileri oluyor. Bende kendimi eleştiriyorum.

- Bilic bana saha içinde gergin bir şekilde geldiği zaman benmide ona bişey söylemem gerekirdi.

- Zaten maçın tansiyonu var, devre arasında fırça yiyeceksem hocamdan yiyeyim. Sen kimsin yolumu kesiyosun böyle bir hakkı yoktu Bilic'in.

- Saha içinde olan saha içinde kalmalı.Benim üzerimden bir algı oluşturulması ve bizi aşağı çekme çabaları çok basit oluyo.

- Sahanın içinde olan orda kaldı. Benide televizyonlara gazetelere çıkmak istemiyorum, benim de bir hayatım var bir ailem var. Ben kendi başıma bişeyin içinde olmuyorum, bişeyin içine çekiliyorum.

- Dediğim gibi ben kendimi herzaman eleştiriyorum. Sanki ben yapıyorum herşeyi gibi bir algı yaratılıyor. Sahanın içinde olan saha içinde kalmalı.

- Saha içi yanlışlarımız hatalarımız olmuştur muhakkak, hakkaniyetli bir karşılığı Pazar günki yaşananların. Olcay'ın hareketinin karşılığı kırmızı karttı.

- Olay sıcak ve devre arasında nasıl sayın Bilic benim koridorda yolumu kesiyorsa bunun doğru olmadığına inanıyorsam, olayın sıcağı sıcağına konuşmak ta yanlış.

- Biz o esnada tartışabiliriz dediğim gibi herşey sahada kalır, yarın Bilic'le bir yerde karşılaşırız sarılırız birbirimize.

- Ben bu ülkede bir değerim ben yurt dışına gittiğimde hala yolda çecriliyorum. Ben ülkeme hizmet ediyorum. Eleştirilmem çok normal. Benden herzaman hep doğruyu kimse beklemesin yanlışlar yapabiliriz.

- Futbol hatalar oyunundur hakemin de, hocanın da, oyuncularında hata yaptığı bir oyundur.

- Ben küfür etmediğimi hakaret etmediğimi iyi biliyorum bunu sayın Bilic'te iyi biliyor.

- Ben hep söylüyorum hatalar yapıyorum eleştirilebilir bir profilim var ama bana yapılanların karşılığı bu olmamalı.

- Fenerbahçe'nin başarısı benim için çok önemli kendimi herzaman her sıkıntının merkezinde hissettim ve üstüme sorumluluk aldım. Biz Fenerbahçe'nin sırtına kambur olmayız. Başarısı için elimizden geleni yaparız.

- Maçtan sonra futbolcu yada teknik adamlarla ilgili hiç konuşmadım.

- Sakatlığımı 2-3 haftaya toparlayıp elimden geldiğimce takımıma hizmet etmek istiyorum.

- Bu özür dileme ve kendimi temize çıkarma konuşması değildi. Benim tarafımdan da baksın insanlar