27 yıllık evlilik bitti: Bill Gates ve Melinda Gates boşanma kararı aldı

Microsoft'un kurucusu ve eski CEO'su Bill Gates ve eşi Melinda Gates boşanma kararı aldıklarını açıkladı.
27 yıllık evlilik bitti: Bill Gates ve Melinda Gates boşanma kararı aldı
2021-05-04 10:23:21   Güncelleme: 2021-05-04 10:23:21    

Dünyanın en zengin insanlarından olan, Microsoft'un kurucusu Bill Gates ve eşi Melinda Gates'in evliliği sonlandırma kararı aldıkları duyuruldu.

Bill Gates, Melinda Gates ile aldıkları kararı Twitter hesabından paylaştı. Evlilikleri üzerine uzun bir süre düşündükten sonra bu kararı aldıklarını belirten çiftin ortak açıklamasında, 45 milyar dolarlık değere sahip olan ‘Bill & Melinda Gates Vakfı’ etrafında gelişen değerler üzerinde çalışmaya devam edeceklerini ifade edilirken, ''Hayatımızın geri kalan kısmında çift olarak birlikte büyümeye devam edebileceğimize inanmıyoruz'' denildi.

Geçen yıl, Microsoft'un yönetim kurulundan istifa eden Gates'in, Melinda Gates ile birlikte 2000 yılında kurdukları kar amacı gütmeyen Bill ve Melinda Gates Vakfı'nda vakıf eşbaşkanı olarak çalışmalarına devam edeceği bekleniyor.

Gates çifti, Microsoft'ta tanışmalarının ardından 1994'te yılında evlenmişti. Çiftin Jennifer, Phoebe ve Rory Gates adında 3 çocukları var.

Rekor Bezos- MacKenzie'de

Dünyanın en zenginlerinden Amazon'un kurucusu ve CEO'su Jeff Bezos da Nisan 2019'da dört çocuğunun annesi 25 yıllık eşi olan MacKenzie Bezos'tan 35 milyar dolarlık bir anlaşmayla boşandı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü