6 gündür aranan Arda Duman son yolculuğuna uğurlandı

Altı gündür kayıp olan ve dün Belgrad Ormanı'nda ölü bulunan Boğaziçi Üniversitesi öğrencisi Arda Duman son yolculuğuna uğurlandı.
6 gündür aranan Arda Duman son yolculuğuna uğurlandı
2019-03-29 17:19:09   Güncelleme: 2019-03-29 18:32:08    

Levent'teki Afet Yolal Camii'nde düzenlenen törene ailesi ile birlikte çok sayıda kişi katıldı.

Ne olmuştu?

Arda Duman, son olarak Boğaziçi Üniversitesi’nin Kilyos Kampüsü‘nden 22 Mart günü, saat 12:35’te 59RK kodlu otobüse binerken görülmüştü.

Duman’ın ailesinin başvurusu üzerine AKUT ve AFAD ekipleri, Arda Duman’ın telefon sinyalinin en son belirlendiği yer olan Belgrad Ormanları Neşetsuyu bölgesi civarında arama çalışmalarına başlamıştı.

Dün yapılan aramalarda Duman’ın Belgrad Ormanı’nda cesedi bulunmuştu.

Jandarma ve soruşturma savcısı, olay yerinde yaptıkları ilk incelemede, ceset üzerinde herhangi bir darp ya da delici-kesici alet izine rastlanmadığı bilgisini aktarmıştı.

'DARP İZİ YOK, DONMA SONUCU ÖLME İHTİMALİ VAR'

Belgrad Ormanı'ndaki Neşet Suyu mevkisinde polis ekipleriyle 40 kişilik AFAD ve AKUT ekibi de özel eğitimli arama köpekleri tarafından cesedine ulaşılan Boğaziçi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1. sınıf öğrencisi Duman'ın cenazesi Cumhuriyet savcısının ve olay yeri inceleme ekiplerince yapılan incelemelerin ardından Hamidiye Etfal Sarıyer Hastanesi morguna kaldırıldı.

Duman'ın ilk incelemesinde vücudunda herhangi bir darp ya da yara izi bulunmadığı ve kıyafetlerinin üzerinde bulunduğu ve donma sonucu ölme ihtimalinin bulunduğu öğrenildi.

Arda Duman'ın ölüm sebebinin yapılacak detaylı otopsinin ardından belirleneceği belirtildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü