ABD'de bir anne, kızının bebeğini taşıyor

Bebek kasım ayında doğacak.
ABD'de bir anne, kızının bebeğini taşıyor
2020-10-20 14:38:20   Güncelleme: 2020-10-20 14:38:20    

ABD'de yaşayan Breanna Lockwood ve kocası Aaron, 2016'da evlendikten sonra bir çocukları olmasını çok istedi. 29 yaşındaki Lockwood her zaman anne olmayı hayal etmişti. Ancak bir türlü çocuğu olmuyordu.

Ama çocuğu olması hayalinin gerçekleşmesine yardım edecek kişinin kendi annesi olacağını hiç düşünmemişti.
51 yaşındaki Julie Loving, Lockwood'un yıllarca doğurganlıkla mücadele ettiği kızının ilk çocuğunu taşıyor. 51 yaşındaki Julie Loving, kızı Breanna Lockwood'un taşıyıcı anne olarak yaklaşık 9 aylık hamile.

Lockwood'un doktoru ona ve kocasının taşıyıcı anneliğe bakmak isteyebileceği önerisini yaptı. Lockwood'un 51 yaşındaki annesi Loving taşıyıcı anne olmaya gönüllü oldu. Ama Lockwood ilk başta emin değildi.
Lockwood, 'Anneme başta bu konuda hayır dedim ve sık sık onu geri çevirmeye devam ettim, çünkü annemin yaşı 51 ve menopoza girmişti' dedi.

Ancak birkaç test ve muayeneden sonra doktorlar, Lockwood'un annesi Loving'in taşıyıcı anne olmaya uygun olduğuna karar verdi.
Anne Loving, 'Kızım başta benim deli olduğumu düşündü. Bu konuda gerçekten gergin değildim. Oldukça sağlıklıyım, 20'li yaşlarımdan daha sağlıklıyım' diye konuştu. Loving, iki kez Boston Maratonu koşucusu ve triatlet. Halihazırda iki çocuk annesi. Lockwoods'un kız bebeği Kasım ayında doğacak.