Acun canlı yayında video izletirken Şeyma Subaşı'ndan mesaj geldi

Acun Ilıcalı TV'8'deki Gel Konuşalım programında O Ses Türkiye'nin perde arkasında yaşananları anlatırken Şeyma Subaşı'dan mesaj geldiği görüldü.
Acun canlı yayında video izletirken Şeyma Subaşı'ndan mesaj geldi
2019-10-22 12:31:02   Güncelleme: 2023-05-05 01:46:40    

Şeyma Subaşı videoları için tıklayınŞeyma Subaşı foto galerileri için tıklayın

Acun Ilıcalı Gel Konuşalım programına konuk olduğu sırada O Ses Türkiye'nin perde arkasında yaşananları anlatıyordu. O esnada telefonundan bir görüntü izletirken Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'ya mesaj attığı görüldü.

İzleyicileri çok şaşırtan bu gelişme kısa sürede çok konuşulacağa benziyor.

İŞTE ŞEYMA SUBAŞI'NIN ACUN ILICALI'YA ATTIĞI O MESAJ!

Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'ya attığı ekrana yansıyan mesajında, 'Acun selam, ne zaman bir görüşebiliriz? Tarihleri konuşmamız lazım. Miami oteli ve parayla ilgili başka bir şey de konuşacağım' yazıyordu.

Şeyma Subaşı: Acun'la konuştuğumuz maddi manevi bir sürü konu var

Canlı yayından Acun Ilıcalı'ya gönderdiği mesajın sosyal medyada gündem olmasının hemen ardından Şeyma Subaşı Instagram hesabından açıklama yaptı. Şeyma Subaşı, 'Bu tabii ki Şeyma Subaşı'nın başına gelir' dediği olayla ilgili şunları söyledi: 

'Az önce Acun'a attığım mesajın canlı yayında çıkmasıyla ilgili bir şey söylemek istiyorum. Böyle bir şey kimin başına gelir? Tabii ki Şeyma Subaşı'nın... Hayırlısı böyleymiş, yapacak bir şey yok. Sonuçta Acun'la bir çocuğumuz var ve bizim konuştuğumuz maddi-manevi bir sürü olay var. Bunlardan birinin canlı yayına çıkması benim kaderim diyelim, yapacak bir şey yok. Önceliğimiz kızımız Melisa... Acun'la her zaman bunları maddi-manevi konuşacağız. İnşallah başka bir boyutlara geçmez bu olay, anlayış istiyorum.'