Acun'dan Survivor'da sigara açıklaması!

Survivor 2016'da yarışan Damla Can, adada sigara içerken görüntülendi.
Acun'dan Survivor'da sigara açıklaması!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Survivor yarışmacısı Damla Can'ın adada sigara içtiği video gündem oldu.  Gönüllüler takımındaki yarışmacının kameraların çekim yaptığı yerde sigara içmesi "Yapım ekibi vermiştir" yorumlarına neden oldu. 

 

Survivor’da yarışmacılara sigara verildiği iddiaları üzerine, TV8’in patronu Acun Ilıcı açıklamada bulundu. 

 

ACUN: BÜTÜN TAKIMI SON KEZ UYARIYORUM

Kısa bir açıklama yapmam gerekiyor. Gönüllüler takımı kaybedilen oyun sonrası izin verilmeyen şeyleri elde etmeye çalışmış. Kaybedebilirsiniz, dayanamıyor olabirisiniz ama kurallar dahilinde böyle bir şey yapamıyorsunuz. Bunu engellediğimizi düşünüyorduk ama Damla'yı engelleyemediğimizi dün görüntülerde gördük.

Bu konuda bütün takımı son kez uyaralım. Oyun kaybedebilirsiniz, çok zor durumda olabiirsiniz ama böyle hamlelerde bulunamazsınız. Ünlüler takımında da böyle bir duruma rastlamıştık Nagihan yapmıştı, ama uyardık o da gerekeni yaptı.

Bundan sonra son uyarımız olsun normal sistemin dışında herhangi bir yerden bir şeyler elde etmeye çalışmayın. Ödülü kazanırsanız kazanıyorsunuz, erzagınız da belli. Onun dışında bir şey yok. Ayı şekilde Ünlüler içinde geçerli bu durum birkaç kez onlarda bu durumu yaşadı.

DAMLA: ÖZÜR DİLİYORUM

Acun'un uyarısından sonra bir açıklama yapan Gönüllüler takımından Damla Can, çok üzgün olduğunu belirterek özür diledi.

Damla, 'Öncelikle özür diliyorum takım olarakta konuştuk böyle bir şeyin bir daha olmayacağına söz veriyoruz' dedi.

Vehaber Menu