Ak Parti'li Kurtulmuş: Maskeye bu yazı yazılmayabilirdi

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın 'Ben aşılandım' videosunu eleştirdi.
Ak Parti'li Kurtulmuş: Maskeye bu yazı yazılmayabilirdi
2021-05-17 13:09:18   Güncelleme: 2021-05-17 13:09:18    

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın hazırladığı ve 'Go Turkey' isimli sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Türklerin 'İyi eğlenceler. Ben aşılandım' yazılı maske takmasını eleştirdi.
ABC'nin haberine göre, A Haber'de açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, videoya ilişkin 'Maskenin üzerine böyle bir şey yazmaya gerek var mıydı, bilmiyorum' dedi. Kurtulmuş, 'Turizm sektöründe çalışan kişilerinde bunun olması turistler için bir güvencedir. En azında psikolojik olarak rahatlatır. Ama maskeye bu yazı yazılmayabilirdi' ifadesini kullandı.

Kurtulmuş, tam kapanma sonrasına ilişkin sürece dair de şu ifadeleri kullandı: 'Koronavirüse ait bütün veriler takip ediliyor. Tedbirler buna göre bazen sıkılıp bazen gevşetiliyor. Tam kapanma sonrası kademeli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz. Millet olarak fedakarlık yapıyoruz. Samimi olarak muhalefetin fikirlerini dinlemeye hazırız.

Uzmanlar bu haftanın çok kritik olacağını ifade ediyor. Tüm rakamlara bakılacak. Hastalığı bütünüyle ortadan kaldırmak istiyoruz. Tüm uygulamalara bakılacak ve sonrasında bir karar verilecek.'