Alanyaspor futbolcularını taşıyan minibüs devrildi! Josef Sural ağır yaralı

Sergen Yalçın yönetimindeki Alanyaspor, Kayserispor deplasmanından 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Kara yoluyla Kayseri'den dönmek isteyen Çek forvet Josef Sural, Djalma, Baiano, Senegalli golcü Papiss Cisse, Sackey, Welinton ve dünkü maçta golü atan Steven Caulker VİP minibüs kiraladı. Bu minibüs Alanya şehir merkezine 5 km kala yoldan çıkarak devrildi
Alanyaspor futbolcularını taşıyan minibüs devrildi! Josef Sural ağır yaralı
2019-04-29 07:04:19   Güncelleme: 2019-04-29 07:04:19    

Kayseri'den dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan VİP minibüs Antalya - Alanya yolunda, şehir merkezine yalnızca 5 kilometre kala Dinek mevkisinde yoldan çıktı, aracın devrilmesi üzerine arabadaki 7 futbolcu yaralandı. Ambulanslarla hastaneye kaldırılan futbolcuları ziyarete ilk olarak kulüp başkanı Mevlüt Çavuşoğlu, takım arkadaşları geldi! Acil olarak ameliyata alınan ve ameliyattan çıkan Josef Sural'ın kısa süre önce doğum yapan eşi de hastaneye koştu.

Kazada yaralanan 7 futbolcu, ambulanslarla Alanya'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Durumu ciddi olan, kafasından darbe aldığı ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu belirlenen Josef Sural ise ameliyata alındı. Ameliyattan çıkan Josef Sural'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu ve yoğun bakımda bulunduğu öğrenildi.