Anonymous, Trump’ın çocuğun cinsel istismarıyla suçlandığı davanın evraklarını sızdırdı

Anonymous, Trump’ın hücresinde ölü bulunan Epstein ile birlikte 13 yaşındaki bir kız çocuğunun cinsel istismarıyla suçlandığı davanın evraklarını paylaştı. Anonymous ayrıca Epstein’e ait olduğu iddia edilen bir defteri de sızdırdı.
Anonymous, Trump’ın çocuğun cinsel istismarıyla suçlandığı davanın evraklarını sızdırdı
2020-06-01 13:20:30   Güncelleme: 2022-03-26 07:12:13    

ABD’de George Floyd protestolarının ardından video yayınlayan hacker grubu Anonymous, ABD Başkanı Donald Trump’ın, pedofili ve fuhuştan tutuklanan ve hücresinde ölü bulunan Jeffrey Epstein ile birlikte 13 yaşında bir kız çocuğuna cinsel istismardan suçlandıkları davanın evraklarını sızdırdı.

Anonymous ayrıca daha önce OpDeathEaters hesabından paylaşılan ve Epstein’e ait olduğu iddia edilen 'Küçük kara kitap' adlı bir adres defterini de hatırlattı. Sözkonusu defterde Trump’ın adı da Epstein’in müşterilerinden biri olarak geçiyor.

Anonymous reşit olmayan kızların para karşılığı ünlü isimlerle birlikte olmasına aracılık eden Epstein'ın müşterilerinden birinin de ABD Başkanı Donald Trump olduğunu ve 'intihar süsü verilmiş Epstein cinayetinin' bizzat Trump tarafından organize edildiğini öne sürdü. Ancak sızdırılan belgelerde bunu destekleyecek herhangi bir kanıt yer almadı.

Anonymous’un sızdırdığı evraklar arasında, Trump ile Epstein’in 13 yaşında bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmaktan suçlandıkları resmi evrak da yer aldı.

Sızdırılan belge, Trump'ın başkan adayı olduğu 2016 Haziran'ında, Trump ve Epstein hakkında 1994 yılında 13 yaşındayken Epstein'in Manhattan'daki evinde Trump'ın cinsel istismarına uğradığına dair Jane Doe takma adıyla bir kadının şikayeti üzerine düzenlenen mahkeme belgesi:

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü