Ariel Winter: Dizide göğüslerimin iriliğini gizlemek için çok çalışıyorlardı!

Ariel Winter, yaşadığı sağlık sorunları nedeni ile göğüslerini küçülttüğünü açıkladı.
Ariel Winter: Dizide göğüslerimin iriliğini gizlemek için çok çalışıyorlardı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Modern Family dizisinderol alan Ariel Winter, Glamour dergisinin internet sitesine verdiği röportajda 15 yaşındayken göğüslerinin iriliğinin 100 santimetreyi geçtiğini belirterek bu yüzden sırt ve boyun ağrıları çektiğini dile getirdi.

Geçtiğimiz 4 Haziran'da bıçak altına yattığını belirten Winter  "Artık kendimi yeni bir insan gibi hissediyorum" diye konuştu.

Ariel Winter, göğüslerinin iriliğinin rol aldığı dizide canlandırdığı Alex Dunphy karakteri için de olumsuz olduğunu belirtti.

Winter "Dizide göğüslerimin iriliğini gizlemek için çok çalışıyorlardı. Büyük kazaklar falan giyiyordum bunu gizlemek için" dedi.

Göğüslerini iki beden küçültüren Ariel Winter ondan önceki sürecin kesinlikle çok "sancılı" olduğunu söyledi. Genç oyuncu özellikle de sırtı ile ilgili problemler yaşadığını dile getirdi.

Ariel Winter "Uzun süre ayakta duramıyordum. Boynum ve sırtım çok ağrıyordu, ayrıca belkemiği ile ilgili sorunlar da çıkmıştı" dedi.

Winter, iri göğüslü olmanın kendisi yaşındaki biri için ruhsal açıdan da sorun yarattığını itiraf etti. Arkadaşları arasında bu yüzden sık sık alay konusu olduğunu söyleyen Winter o dönemde yaşadıklarını da şöyle anlattı: "Özellikle de internetten üzerime çok geliyorlardı. Kendimi iyi hissettiğim bir anda çektiğim bir pozu paylaşıyordum. En azından 500 kişi benim ne kadar şişman ve iğrenç olduğumu belirten yorumlar yapıyordu."

Genç oyuncu , kuzeniyle birlikte gittiği bir mayo alışverişinde göğüslerini küçülttürmeye kesinlikle karar verdiğini dile getirdi.  "Çünkü üzerime uyan bir mayo bulamamıştım" diyerek  anlattı o günü.