Bedenimin nasıl görüneceğine ben karar veririm!

Gizem Soysaldı, hamilelik fotoğraflarına yönelik 'kocası nasıl izin veriyor' sözlerine tepki gösterdi.
Bedenimin nasıl görüneceğine ben karar veririm!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Özellikle kadın takipçilerinin 'Hamile bir kadının karnının estetik olmadığı' yönündeki sözlerine çok alınan Soysaldı, söyle cevap verdi: 
"'Hamile kadının karnının pek estetik bir görüntü olmadığını kabul edelim. Eşi bu don paça fotoğrafların paylaşılmasına hiç mi itiraz etmedi?' Erkeğin kadın bedeni üzerindeki hakimiyetini ve kadına karşı şiddeti toplum olarak bilinçaltımızın en karanlık köşelerinden söküp atmaya çalıştığımız şu günlerde ne kadar ayıp, cinsiyetçi, terbiyesiz ve talihsiz bir açıklama." 
"Öncelikle o fotoğrafları eşim çekti. İstediğim gibi poz veririm, benim bedenimin nerede ve nasıl görüneceğine ancak ben karar veririm, bu bir erkeğin kararı ya da düşüncesiyle değişemez. Hamile bir kadının karnının estetik olmadığına dair düşüncenin de bir kadına ait olması ayrıca ironik." "Bugüne kadar instagram hesabımdan çekimlerini geçen ay tamamladığım yemek programım ve tiyatro oyunum dahil bir çok fotoğraf paylaştım. Magazinde yer almak adına instagram hesabına fotoğraf koyma yorumu, yaptığı projelerle haber olmayı tercih eden benim gibi bir oyuncu için ne kadar anlamsız ve üzücü."

Vehaber Menu