Beşiktaşlı futbolcunun babasını vurdular!

Beşiktaş U14 Takımı'nın yıldız oyuncularından İlkay İşler'in babası Kamil İşler, evinin önünde kucağında 1.5 aylık kızı olduğu halde şakağına isabet eden bir kurşunla vurularak, öldürüldü
Beşiktaşlı futbolcunun babasını vurdular!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

 Eşi Derya İşler, kurşunun Galatasaray'ın şampiyonluk sevincini kutlayan bir taraftarın silahından çıktığını iddia ederken polis, Kamil İşler'in katil zanlısının daha önceden aralarında husumet bulunan bir kişi olduğunu belirledi. İşler'e pusu kuran katil zanlısı aranıyor.
5 çocuk babası 50 yaşındaki Kamil İşler, önceki gün ikinci eşi Derya İşler ile birlikte 1.5 aylık kızları Nehir'i ablasının evinden aldı. Otomobiliyle Avcılar Denizköşkler Mahallesi Tel Sokak'taki evinin önüne geldi. Otomobilini park ettikten sonra arka koltuktaki kızının pusetini kucağına alıp, evine doğru yürümeye başladı.
 
Bu sırada Galatasaray'ın şampiyonluk sevincini kutlayan bir kalabalığın da bulunduğu sokakta tek el silah sesi duyuldu. Kamil İşler kanlar içinde pusetin üzerine yığıldı. Beraberindeki eşi Derya İşler'ın çığlıkları üzerine çevredekilerin yardımına koştuğu Kamil İşler, ambulansla Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmak istendi. Ancak yolda hayatını kaybetti.
 
EŞİ: MAGANDA KURŞUNU
 
Cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Kamil İşler'in eşi Derya İşler, "Yolda yürüyorduk. Her şey bir anda oldu. Bayıldı sandım. Kaldırmaya çalıştılar. Eşimin kanları kızımın üzerindeydi. Sonrasını hatırlamıyorum ama maç kutlamaları vardı. Silah sesleri geliyordu. Bir magandanın kurşunu eşimi öldürdü" dedi.
 
POLİS: PUSU KURULDU
 
Cinayetin ardından polis, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay sırada sokakta bulunanların ifadelerine başvurdu. Polisin ilk tespiti Kamil İşler'in daha önceden arasında husumet bulunan bir kişi tarafından pusuya düşürülerek öldürüldüğü yönünde oldu. Polis, kimliğini tespit ettiği katil zanlısını arıyor.
 
OĞLUNA HABER VERİLMEDİ
 
Beşiktaş U14 takımıyla Fransa'da bulunan Kamil İşler'in milli futbolcu olan oğlu İlkay İşler'e ise babasının öldürüldüğü söylenmedi. Aile, takım yetkililerine bilgi verdi. Kamil İşler'in cenazesi Sarıyer Çayırbaşı'ndaki Hasanpaşa Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Çayırbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi. (HABERTÜRK)

Vehaber Menu