Beyoğlu'nda ilk iş gününde inşaattaki çukura düşen işçi hayatını kaybetti

Beyoğlu'da 56 yaşındaki Hayrettin Şahin çalıştığı inşaatın üçüncü katından, içinde su birikintisi olan çukura düşerek yaşamını yitirdi.
Beyoğlu'nda ilk iş gününde inşaattaki çukura düşen işçi hayatını kaybetti
2021-04-03 16:59:03   Güncelleme: 2021-04-03 16:59:03     DHA

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde 56 yaşındaki Hayrettin Şahin, işe başlığı ilk günde üçüncü kattan inşaattaki çukura düşerek, yaşamını yitirdi. İşçinin cansız bedeni polis ve savcı incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

İş cinayeti dün saat 16.00 sıralarında yaşandı. Hayrettin Şahin, dün Hacımimi Mahallesi'nde bulunan inşaatta çalışmaya başladı. İddiaya göre inşaatta tek çalışan usta çay molası verdiğinde inşaatın bekçisi de yemek yemeye gitti.

Bu sırada Hayrettin Şahin bilinmeyen bir nedenle üçüncü kattan, içinde su birikintisi olan çukura düştü. Bir süre sonra inşaata gelen bekçi, Hayrettin Şahin'i içeride göremedi. İnşaat katlarını dolaşan bekçi, Hayrettin Şahin'i düştüğü çukurda hareketsiz görünce dışarıya koşarak yardım istedi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri işçinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Cumhuriyet savcısının gelmesiyle itfaiye ekipleri tarafından çukurdan çıkarılan Hayrettin Şahin'in cansız bedeni, savcı incelemesinin ardından ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay sonrası soruşturma başlatan polis inşaat bekçisini ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü