'Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil'

Oyuncu Esra Dermancıoğlu, bir erkeğin kendisini aldatmasının sorun olmadığını söyledi. Dermancıoğlu, 'Bir erkeğin ya da bir kadın birbirini aldatma konusun asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir' ifadesini kullandı.
'Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil'
2021-04-09 16:48:54   Güncelleme: 2021-04-09 16:48:54    

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde 'Behice' karakterini canlandıran Esra Dermancıoğlu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan programına konuk oldu. Dermancıoğlu, kendisi hakkında bilinmeyenleri anlattı. 

Eski eşinin kendisini aldattığını söyleyen 52 yaşındaki oyuncu, 'Biz bir seyahate gideceğiz. O gece arkadaşlarımız gitti, berjerde oturuyoruz. 'Sen beni aldatıyor musun?' dedim. 'Evet' dedi. Sonra konuştuk, çok konuştuk. Sonra da boşandık. Şimdi çok tatlıyız. Benim kızımın babası çok da şeker bir adam. Ama yani sıkılmış' dedi.

Dermancıoğlu, devamında 'Bir erkeğin beni aldatması bana asla bir sorun değil. Asla ve bunu adalet sistemine de sokmuyorum. Bir erkeğin ya da bir kadın birbirini aldatma konusunu asla adalet içine sokmuyorum. Bu başka bir güdü, istemiyordur başka bir şeydir' ifadesini kullandı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü