'Bu milletin hakimine, askerine, polisine, öğretmenine laf edenler, siz kimin militanısınız?'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, '2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı olarak zaferle çıkacağız' dedi.
'Bu milletin hakimine, askerine, polisine, öğretmenine laf edenler, siz kimin militanısınız?'
2021-01-21 13:09:00   Güncelleme: 2021-01-21 13:55:45    

Erdoğan, AK Parti'nin il başkanları toplantısında konuşuyor. Erdoğan, toplantıya canlı bağlantıyla katılıyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Üye sayımızın 11 milyonu geçmesi kadar, bu insanları davamızın taşıyıcısı konumuna getirmemiz de önemlidir.

2023 seçimlerinden Cumhur İttifakı olarak zaferle çıkacağız. İşine dört elle sarılmayanların AK Parti'de sorumluluk üstlenme hakkı yoktur.

Son toplantımızda CHP'deki taciz, tecavüz, hırsızlık, ahlaksızlık furyasına dikkat çekmiştim. Bu skandalların ortaya çıkmasının üzerinden 2 ay geçmiş olmasına rağmen CHP cenahı hala 3 maymunu oynamayı sürdürüyor. Bu meseleyi unutturmaya çalışıyorlar. 

CHP kendisine oy vermeyen öğretmeni öğretmen, rektörü rektör, polisi polis saymıyor. Son olarak içlerinden biri kahraman ordumuzun mensuplarına saldırdı. 

Bu milletin hakimine, askerine, polisine, öğretmenine laf edenler; siz kimin ve neyin militanısınız? Bölücü örgütün siyasi uzantılarıyla kol kola yürüyenler, siz kimin ve neyin militanısınız? Her mikrofon uzatıldığında ülkemizi yurt dışına şikayet edenler, siz kimin ve neyin militanısınız? Girdiği her seçimde sokaktaki iki kişiden birinin oyunu alan partiye bu ithamı yapanlar, kimlerle hangi işleri çevirdiğini milletimiz bilmiyor mu sanıyorlar?

Gizli ittifaklar kurdukları terör örgütü güdümlü partileri milletimiz görmüyor mu sanıyorlar? Eğer öyle sanıyorlarsa aldanıyorlar, milletimiz hepsinin hesabını vakti geldiğinde sorar. Hukuk, bu konuların adli taraflarıyla ilgili olarak kendi üzerine düşeni yapacaktır. Bize düşen, o gün gelene kadar bu taciz, tecavüz, hırsızlık, ahlaksızlıkların faturasını CHP'nin önüne koymaya devam etmek.

Ülkemizi yeni küresel düzende hak ettiği yere taşıyacağız. Geçtiğimiz yılı salgın gölgesinde geçirdik ama yatırım ve bütçede oldukça iyi sonuçlar aldık.

Son bir gayretle Türkiye'yi oyunun dışına itmek, rayından çıkarmak, hedeflerinden koparmak isteyenler ellerindeki tüm kozları sahaya sürmüş durumda. Buna karşı dostlarımızın desteğini de yanımızda hissediyoruz. 2023 seçimleri bu tarihi sürecin başarısı açısından da önemlidir.