'Bütün darbeler CHP'nin iktidara en yakın olduğu zamanlarda yapılmıştır'

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Özgür Özel, 'Bütün darbeler CHP'nin iktidara en yakın olduğu zamanlarda yapılmıştır' dedi.
'Bütün darbeler CHP'nin iktidara en yakın olduğu zamanlarda yapılmıştır'
2021-04-07 13:45:49   Güncelleme: 2021-04-07 13:45:49    

Özgür Özel, 'Sen muhtıralara karşıysan muhtırayı verenin altına zırhlı Mercedes çekmeyecektin. Darbeciyle irtibatın yoksa Fehtullah Gülen ile yan yana oturup birlikte bir niyeti ortaya koymayacaktınız' dedi. 

Özel, ''Darbelerden bu ülke çok çekti. Anlaşılan o ki 'Cumhurbaşkanı bir partinin tarafıdır' sözlerinden darbe çıkaranlar şimdi emekli amirallerin attıkları imzadan, yaptıkları uyarıdan darbe çıkarıp emir komuta zinciri içinde bütün yapıların buna inanmasını bekliyorlar. CHP olarak söylüyoruz: Bütün darbeler CHP’nin iktidara en yakın olduğu zamanlarda yapılmıştır. Bütün darbeler CHP güçlenirken, halktan yana bir umut artmışken yapılmıştır.

Süleyman Soylu ağzıyla ‘Bu bildiriyi yazanlar FETÖ’den ayrı değildir’ dediler. Biz hiçbir muhtırayı mazur görmedik, arayı hoş tutmadık. Partilerinin sözcülerine güvenmiyorlar, bol bol İletişim Başkanı’nı konuşturuyorlar'' dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü