Cemal Metin Avcı'nın barının duvarına 'katil' yazıldı

Pınar Gültekin'i katleden Cemal Metin Avcı'nın Muğla'daki Cüce adlı barı kapatıldı, camlarına ise sprey boyayla 'katil' yazıldı.
Cemal Metin Avcı'nın barının duvarına 'katil' yazıldı
2020-07-26 14:10:46   Güncelleme: 2020-07-26 14:24:00    

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın ‘Cüce’ adlı barı kapandı. Hürriyet'ten Musa Kesler'in haberine görei isim levhası da siyah naylon ile kaplanarak kapatıldı. Duvarlarına da boya ile ‘katil’ yazıldı.

Pınar Gültekin'i katleden Cemal Metin Avcı, 'güvenlik' gerekçesiyle Adalet Bakanlığı’nın talimatı ile Muğla E Tipi Ceza İnfaz Kurumu'ndan Afyon Yüksek Güvenlikli T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na nakledilmişti.

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin, geçen 16 Temmuz'da kaybolmuş, ailesinin başvurusu üzerine jandarma ve polis tarafından arama çalışması başlatılmıştı.

Ekiplerin çalışması sonucu, Cemal Metin Avcı katil zanlısı olarak evinde gözaltına aldı. Menteşe ilçesinde bar işleten Avcı, genç kadın çıkan kavgada elleriyle boğup öldürdüğünü, bağ evinde cesedini çöp varilinde yakıp, üzerine beton döktüğünü itiraf etti.

Ormanlık alanda yapılan aramada Gültekin'in varil içerisinde üzerine beton dökülmüş yanmış cesedine ulaşıldı. Pınar Gültekin'in cansız bedeni, Muğla Adli Tıp'taki işlemlerinin ardından memleketi Bitlis'te toprağa verildi.

Vehaber Menu