Çok yorgun düştüm!

Alman Bild gazetesi, oyuncu Meryem Uzerli ile Türkiye'de buluştu. Bild, 'Bu Alman Türkiye'de bir süper starı' başlığı ile yayınladığı röportajla Meryem Uzerli'yi Alman halkına tanıttı.
Çok yorgun düştüm!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Türkiye sınırlarını aşarak ün kazanan güzel oyuncu ile röportaj yapmak için Türkiye'ye gelen Bild gazetesi, Meryem Uzerli'yi Alman okurlarına tanıttı.

BERLİN'DE RAHAT, İSTANBUL'DA STAR

Uzerli'nin Berlin'de rahatça bisiklet sürdüğünü, İstanbul'da ise ancak polis eşliğinde hareket edebildiğini yazan gazete, güzel oyuncunun „Muhteşem Yüzyıl"daki rolüne değinerek kısa sürede süper star olduğunu ifade etti.

Uzerli, Bild'e verdiği demeçte "Elma almaya giderken bile kameralar peşimdeydi. Neye uğradığımı şaşırdım. Havaalanında Ruslar, Çinliler ve başkaları gelip benimle konuşmaya başladı" dedi.

"ÇOK YORGUN DÜŞTÜM"

Dizinin 60 ülkede toplam 350 milyon kişi tarafından izlendiğine dikkat çeken Bild'in zorlu çekim koşulları ile ilgili sorusunu yanıtlayan Meryem Uzerli, "Ciddi şekilde yorgun düştüm. Ama bu çekim şartlarından çok özel hayatımla ve üst üste gelip zamanla biriken olaylarla ilgiliydi" şeklinde konuştu.

BERLİN'E KAÇIŞ VE LARA

Berlin'e dönüşünü bir kaçış olarak nitelendiren Uzerli, kızı Lara ile bol bol vakit geçirdiğini, şimdi ise yep yeni bir dizi ile tekrar ekrana döneceğini belirtti.

Bunun için haziran ayında tekrar uzun süreliğine İstanbul'a döneceğini bildiren Uzerli, Almanya ve Türkiye'deki eski ve yeni hayatı arasında mekik dokumayı sürdüreceğini kaydetti.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü