Din öğretmeni: Topuklu giyen kadın seks objesi!

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni'nin 'Kadın benim için seks objesidir. Bir kadınla bir odada kalırsam vay o kadının haline' dediği iddia edildi.
Din öğretmeni: Topuklu giyen kadın seks objesi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi’nde görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni E. Ş., öğrencisini taciz etmekle yargılanıyor. Beykoz'da bulunan Prof. Dr. İbrahim Canan Anadolu Lisesi’nde görevli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni E Ş.,'nin, kadın öğrencilere şehvet duyduğunu söylediği iddia edilmişti. İddiaya göre E.Ş. bir derste, “Ben tayt-pantolon giyen kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum” demiş, ardından sınıfta pantolon giyen bir kız  bir de erkek öğrenciyi kaldırıp,  erkek öğrenciye “Sen ne hissediyorsun?” diye sormuş, “Ben de” yanıtını almıştı. Bunun üzerine Şahin, “Benim için olay bitmiştir” ifadesini kullanmıştı.

Cumhuriyet’ten Canan Coşkun’un haberine göre Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, E.Ş.’nin okulda ders anlatırken “Topuklu giyen kadın bende seks objesi izlenimi uyandırır. Tayt ya da pantolon giyen kadın şehvet uyandırır. Namus bana göre bacak arasındaki zardan ibaret değildir” dediği de yer aldı.

 

E.Ş.’nin’in bu eylemi gözetim yükümlülüğü altındaki öğrencilere karşı gerçekleştirmiş olması dolayısıyla eylemin ‘nitelikli cinsel taciz’ suçu oluşturduğu ifade edildi.

 

Hürriyet gazetesinde bugün yer alan habere göre ise idari soruşturma sonucunda E.Ş. hakkındaki iddiaların ‘asılsız’ olduğuna hükmedildi. E.Ş. halen okulda ders vermeyi sürdürüyor.

Vehaber Menu