Düğünde para yerine 15 bin TL değerinde telefon astılar!

Nevşehir'de telefon satışı işi yapan ve halk arasında 'Iphone Osman' lakabıyla bilinen Osman Güneş'in eşi Günnur Güneş ile evlendiği törende çifte para ve altın yerine telefon takıldı.
Düğünde para yerine 15 bin TL değerinde telefon astılar!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Nevşehir'in Gülşehir ilçesi Tuzköy Mahallesi'nde yapılan düğünde, ‘iPhone Osman’ lakaplı Osman Güneş'e 10 akıllı telefon takıldı.

Telefon satışı ve tamiri yapan "iPhone Osman" lakaplı Osman Güneş'in Günnur Güneş ile evlendiği tören renkli görüntülere sahne oldu.

Düğüne katılan davetliler, takı töreninde damat ve geline çeşitli modellerde piyasa değeri yaklaşık 15 bin lirayı bulan 10 akıllı telefon taktı. Arkadaşlarının takısı karşısında şaşıran gelin Günnur Güneş, "Herkese teşekkür ediyoruz. Eşimin ‘iPhone Osman’ lakabına uygun bir takı töreni oldu" dedi.

Osman Güneş ise arkadaşlarından bu davranışını beklemediğini ve çok şaşırdığını belirterek, "Beni iPhone Osman diye tanıyorlar, o nedenle böyle yaptılar diye düşünüyorum. Davetlilerin bazıları uzak yerlerden geldi. Bizi mutlu ettiler, her şey güzel oldu." diye konuştu.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü