Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden kişi tutuklandı

CHP'den yapılan açıklamada kişinin aynı zamanda CHP'ye gelip üye olduğu ama hiçbir etkinliğe katılmadığı ve kimse tarafından tanınmadığı belirtilmişti.
Ekrem İmamoğlu'nu tehdit eden kişi tutuklandı
2020-04-10 08:14:16   Güncelleme: 2020-04-10 08:14:16    

Ekrem İmamoğlu'nun e-posta adresine 27 Mart'ta 'Senin kanını akıtır sana içiririm! Umarım ne kadar ciddi olduğumu anlarsın yoksa seni paramparça edeceğim. Öldüreceğim şahsa daha önceden haber veririm' yazılı mesaj gönderen Tuna G., İstanbul Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

PİŞMAN OLMADIĞINI SÖYLEDİ

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın başlattığı tahkîkatda gözaltına alınan şüpheli savcılık sorgusunun sonrasında nöbetçi sulh ceza hakimliğine tutuklanması isteğiyle sevk edildi.

Hakimlik sorgusunda İmamoğlu'nun e-posta adresine tehdit içeren yazıyı kendisinin gönderdiğini kabul eden şüpheli Tuna G., 'İlgili e-postalari ben gönderdim. Herhangi bir pişmanlığım yoktur' dedi.

KAÇMA ŞÜPHESİ

Hakimlik, şüpheli Tuna G'yi 'tehdit' suçundan tutukladı.

Kararda, 'Şüphelinin alınan savunmalarında ilgili e-postalari kendisine ait olan e-posta hesabından müştekinin e-posta hesabına attığını ve hiçbir pişmanlığının olmadığını belirtir ifade içerikleri, şüphelinin kayıtlı adresinde yapılan bütün aramalara rağmen bulunamayışı ve yakalama kararına istinaden ifadesinin alınabilmiş olması sebebiyle kaçma şüphesi olduğu' belirtilerek tutuklanmasına hükmedildi.

Vehaber Menu