Emmy Rossum: Shameless'ın bitmesi için bir sebep göremiyorum

Shameless dizisinin 8’inci sezonu, 5 Kasım’da izleyicileriyle yeniden buluşacak.
Emmy Rossum: Shameless'ın bitmesi için bir sebep göremiyorum
2017-10-08 16:29:28   Güncelleme: 2017-10-08 16:29:28    

Shameless dizisinin başrol oyuncularından Emmy Rossum, Hürriyet'ten Barbaros Tapan'a konuştu. İşte o söyleşinin satır başları:

Neden bu dizi çok sevildi?

Kalpleri ısıtan bir komedi, belki de aslında bir trajedi. Bilemiyorum, dizimiz gerçekten kendine özgü ve çok eğlenceli...

Canlandırdığınız Fiona karakterinin en sevdiğiniz özellikleri neler?

Fiona çok kolay bir kız, kendiyle barışık... Benden farklı olan fakat en sevdiğim yanı da özgür olması, utanmaması. Onun yaşında birçok genç kadının yaşadığı gibi 'acaba nasıl görünüyorum, nasıl davranmalıyım' kaygılarını yaşamıyor.

8 yıl boyunca aynı karakteri oynamak gerçek kişiliğinizi etkiledi mi?

Çok akademik bir çevreden geliyorum. 8 yıldır Fiona’yı oynamak sanki kişisel olarak beni rahatlattı. Özel hayatımda daha bir açıldım ve Fiona’nın hikayesinden çok fazla şey öğrendim.

Mesela?

Fiona hem abla, hem anne, çok fedakar, özverili ve bir kadın olarak cinsellikten korkmayan, hayatı istediği gibi yaşayan bir kadın. Yaşadığı ortama göre oldukça cesur, bağıran çağıran, deliren bir kız. Fiona’nın o hallerini çok seviyorum.

Dizi hiç bitmeyecek gibi geliyor bana. Sizce?

Showtime’dayken çok güçlüydük, şimdi Netflix’te yeniden doğduk. İzleyici kitlemiz aşırı derecede arttı. Dizi de çok eğlendirici. Ben bitmesi için bir sebep göremiyorum ama tabii yapımcılarımızın bileceği konular bunlar.

Vehaber Menu