'Ermeniler saldırıya uğruyor' diyen Kim Kardashian: 'Türkiye uyarılmalı'

Ermeni asıllı ABD'li Kim Kardashian, Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmaya ilişkin Twitter paylaşımları üzerinden yorum yaptı.
2020-09-28 09:29:47   Güncelleme: 2022-01-23 06:19:54    

Kim Kardashian Foto Galerileri için tıklayınKim Kardashian Videoları için tıklayın

Ermeni asıllı ABD'li Kim Kardashian, Azerbaycan-Ermenistan sınırındaki çatışmaya ilişkin Twitter paylaşımları üzerinden yorum yaptı.

Twitter hesabından paylaşımlarda bulunan Kim Kardashian, Ermenistan-Azerbaycan sınırında yaşananların 'çatışma olmadığını, Karabağ'daki Ermenilerin saldırıya uğradığını' savunarak, 'Karabağ'ı korumak için hayatlarını tehlikeye atan cesur erkek ve kadınlar için dua ediyoruz' dedi.

Sputnik'in aktardığına göre, 'Ermenistan'ın sebepsiz saldırıların ve dezenformasyon kampanyasının kurbanı olduğunu' iddia eden Kardashian, 'Azerbaycan'ın savaş propagandası yaptığını ve sosyal medyaya kısıtlama getirdiğini' ileri sürdü.

'Gerilimin tırmanmasını ve yaşanabilecek trajedilerin önlenebilmesi için uluslararası siyasi ve diplomatik tedbirler çağrısında bulunması ve olayları araştırması için uluslararası gözlemcilere ihtiyacımız var' diyen Kardashian 'Bakü'ye saldırgan güç kullanımını durdurması için çağrı yapılmalı, Azerbaycan'a ABD askeri yardımı durmalı, Türkiye Bakü'ye silah ve savaşçı göndermemesi için uyarılmalı' dedi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü