Gazeteci Işık: Milli takımda 10 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı

Gazeteci Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımda milli takım kampının başlangıcından bitişine kadar toplam 9 kişinin koronavirüse yakalandığı yönünde bir paylaşım yaptı. Işık ilerleyen süreçte sayının 10'a yükseldiğini ifade etti.
Gazeteci Işık: Milli takımda 10 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı
2021-03-31 20:50:42   Güncelleme: 2021-03-31 20:50:42    

Candaş Tolga Işık Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye A Milli Takımı ile ilgili bir iddiada bulundu. Işık , milli takım kampının başlangıcından bitişine kadar 8 oyuncu ve bir teknik kadro olmak üzere toplam 9 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını belirtti.

Candaş Tolga Işık paylaşımında 'Milli takım kampının başlangıcından bitişine kadar (22-30 Mart) toplam 9 kişi covid (+) çıktı. (8 oyuncu, 1 teknik kadro)' ifadelerini kullandı.

Gazeteci Işık Twitter'dan yaptığı diğer paylaşımla Kovid-19 testi pozitif olanların sayısınn 10'a yükseldiğini belirtti.

Galatasaray Spor Kulübü milli takım kamplarında bulunan bir futbolcunun daha koronavirüse yakalandığını açıkladı.

Türkiye A Milli Takım teknik direktörü Şenol Güneş, 'Olağanüstü koşullar sebebiyle 8 oyuncu aramızdan ayrılıyor' şeklinde bir açıklamada bulunmuştu. Güneş, 'İlk kadroya davet ettiğimiz kadrodan şu anda 8 futbolcumuz yok. Alpaslan Öztürk, Bünyamin Balcı ve Enis Destan'ı Milli Takım kadrosuna aldık' ifadelerini kullanmıştı.

Candaş Tolga Işık'ın iddiasını doğrulayan herhangi bir açıklama ise yapılmadı.

Vehaber Menu