'Geçenlerde bir restorana gittim, otoparkçı 'abla sen ölmedin mi?' dedi'

90'lı yılların arabesk şarkıcılarından Güllü, Demet Akalın ve Alişan'ın sunduğu sabah programında yeni imajıyla dikkat çekerken, canlı yayında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
'Geçenlerde bir restorana gittim, otoparkçı 'abla sen ölmedin mi?' dedi'
2021-05-21 14:39:36   Güncelleme: 2021-05-21 14:39:36     CNN

Güllü, Star TV'de yayınlanan 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına konuk oldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen 47 yaşındaki şarkıcı, sosyal medyada çıkan 'öldü' iddialarına isyan etti.
'İki ay önce hakkımda 'öldü' haberleri çıktı. İnsanlar akın akın yazmaya başladılar. Geçenlerde bir restorana gittim, otoparkçı 'abla sen ölmedin mi?' dedi.'
'Yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim, iyi ki de yapmışım' diyen ünlü şarkıcı, Alişan'ın sorusu üzerine evlilik defterini kapattığını açıkladı.
Özel hayatıyla ilgili açıklama yapan Güllü, 'Evlilik, aşk benden uzak olsun. Almayayım, alana da mani olmayayım. Ben kapadım o defterleri' ifadelerini kullandı.
Katıldığı programda şarkılar söyleyen Güllü, yeni tarzıyla dikkat çekti. 90'lı yıllara damga vuran sanatçı, Afrika örgüsü yaptırdığını söyledi. Uzun yıllar kilolarıyla başı dertte olan Güllü, 2017'de tüp mide ameliyatı olmuştu. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı, değişimiyle herkesi şaşırtmıştı.
Şarkıcı Güllü, geçtiğimiz yıl da 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına katılmıştı. Yeni görüntüsüyle çok mutlu olduğunu belirten sanatçı, bu tarz operasyonlar öncesi herkesi dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı.
Şarkıcı Güllü'nün 70 kilo verip adeta kendini baştan yarattığı hali sevenlerinden beğeni toplamıştı.
 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü