Google'dan en çok aranan isim Merve Oflaz!

Google'ın geçen hafta en çok aranan ismi Survivor yarışmacısı Merve Oflaz oldu. Peki Google'da başka ne aradık? İşte Türk insanının Google'da en çok aradığı 'isim'ler...
Google'dan en çok aranan isim Merve Oflaz!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2023-04-15 23:30:34    

Merve Oflaz fotoğrafları için tıklayın

2015 YGS soruları, YGS puan hesaplama

Geçen pazar günü gerçekleştirilen YGS sınavı öncesi öğrenciler puan hesabı yapmak için Google'da yoğun bir arama yaptı. 

Erol Büyükburç

Hayatını geçtiğimiz günlerde kaybeden usta sanatçı Erol Büyükburç da Google'ın en çok aranan isimlerinden biri oldu.

Hac kura sonuçları

Hac kuraları sonuçları belli oldu. Diyanet, 2015 yılında hacca gidecek adayları çekilişle belirledi.

YSK, seçmen sorgulama

7 Haziran Genel Seçimler için seçmen listeleri askıya çıktı. Yüksek Seçim Kurulu'nun internet sayfasından 'Yurt içi seçmen sorgulama' ve 'Yurtdışı seçmen sorgulama' kısmından isim kontrolü yapılmaya başlandı. YSK'nın sorgulama sayfasından seçmen kaydınızın olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Ahmet Kural

Genç oyuncu Ahmet Kural'ın öldüğüne iddialar sosyal medyayı salladı, haberin Twitter'da Trend Topic olmasının ardından Ahmet Kural'dan açıklama geldi. Kural tweet'inde 'İnsanın kendi ölüm haberini görmekte varmış. Çıkan haberler asılsızdır. Hepinize selam olsun...'

İbrahim Tatlıses

9 Mart Pazartesi günü Amerika Birleşik Devletleri’nde Miami’deki bir hastanede beyin ameliyatı geçiren Tatlıses’in sağlık durumunu merak edenler Google'da arama yaptı.

İstiklal Marşı

İstiklal Marşı'nın kabulü olarak her yıl kutlanan 12 Mart tarihinde Google aramalarında yoğun bir artış gözlendi.

TDK, müsait

TDK'nın web sitesindeki sözlüğünde 'müsait' kelimesinin 'Flört etmeye hazır olan, kolayca flört edebilen (kadın)' olarak tanımlanması kadınların tepkisini çekti. Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren kadınlar TDK'dan bu cinsiyetçi ifadeyi acilen kaldırmasını istedi.

Hakan Hepcan, Cem Yılmaz

Twitter’dan Cem Yılmaz’a laf atan sosyal medya fenomeni Hakan Hepcan, aldığı cevaplar karşısında neye uğradığını şaşırdı. Yılmaz; Hakan Hepcan hakkında 'Beberuhi' benzetmesi yaparak ‘imajı da sana sormayalım… Yakma kendini şurada şimdi hadi lütfen. Yazık sizi okutan hocaya 2015 yılında hala imaj diyor. Astronot sanki pez.... Ah çocuklar ah… Çok üzüldüm. Gerçekten.' Tweet’ini paylaştı.

Şadan Kalkavan

Fenerbahçe Kulübü'nün eski yöneticilerinden ŞadanKalkavan, tedavi gördüğü hastanede 76 yaşında vefat etti.

Tıp Bayramı

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Google'da Tıp Bayramı aramasında yoğun artış yaşandı.

Hakan Fidan

Milletvekili adaylığı için istifa eden, ancak daha sonra adaylıktan çekilip yeniden MİT'e Müsteşar olarak atanan Hakan Fidan ismi de Google'ın en çok arananlarından...

Berkin Elvan

Gezi eylemleri sürecinde Okmeydanı’nda bir polisin attığı gaz fişeğiyle vurularak komaya giren ve 269 gün sonra 15 yaşında yaşama veda eden Berkin Elvan'ın ölüm yıldönümü olan 11 Mart'ta Google'a damgasını vurdu.

Gonca Vuslateri

Gönül İşleri dizisine Kader karakteri ile dahil olan Gonca Vuslateri, dizinin 22. bölümünde diziye veda etti.

Putin Müslüman oldu

Rusya'nın resmi haber ajansı İnterfax'a dayandırılarak yapılan 'Putin Müslüman oldu' haberinin tamamen asılsız olduğu ortaya çıktı.

Ahmet Münir Gül

Abdullah Gül'ün oğlu Ahmet Münir Gül, Zehra Ayşe Karadere ile sözlendi. Zehra Ayşe Karadere ile Ahmet Münir Gül'ün söz yüzüklerini 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül taktı.

Gizem Karaca

Güzel Köylü dizisinin başrol oyuncusu Gizem Karaca sevgilisine Survivor All Star yarışması için Instagram ve Twitter hesabı üzerinden takipçilerinden oy istedi. Yarışma gecesi Karaca'nın bu çağrısı ses getirince sevgilisi Anıl Tetik SMS oylamasında haftanın birincisi oldu.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü