Ahmet Kekeç'ten Ahmet Hakan'a: Ahlaksızsın!

Star yazarı Ahmet Kekeç, bugünkü yazısında Hürriyet'eyapılan saldırıyı 'demokratik hak' olarak değerlendirdi. Yazısında Cüneyt Özdemir, Şirin Payzın'a 'zırlamayın' derken Ahmet Hakan'a 'ahlaksızsın' dedi.
Ahmet Kekeç'ten Ahmet Hakan'a: Ahlaksızsın!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Kekeç, "Zırlamalarınız kabak tadı verdi" başlıklı yazısında  "Hürriyet’in yayınını fevkalade tehlikeli ve çirkin (hatta kötü niyetli) bulan vatandaşlar, demokratik haklarını kullandılar. İyi de ettiler. Keşke birkaç yüz kişi değil de, binlerle ifade edilen bir kalabalık yığılsaydı gazetenin önünde ve “Bu nasıl yayıncılık ey Hürriyet!” diye haykırsaydı" dedi. 

Yazısında saldırıyı kınayanları ise "zırlamayın" şeklinde eleştiren Kekeç şu ifadeleri kullandı:

"CNN Türk hadisenin vuku bulduğu gün, 8 saat kesintisiz yayıp yaptı. Bir Sedat Ergin aldı mikrofonu, bir Coşkun soy isimli şahıs, bir Cüneyt adlı kişi, bir Şirin adlı militan... “Cam da cam” diye zırlayıp durdular." 

Kekeç, saldırganların arasında bulunan AKP Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'a sahip çıkarak, Boynukalın hakkında yazı yazan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'a "ahlaksız" dedi. Kekeç Hakan'a ahlaksız dediği bölümde şunları belirtti:

"Bir de “düşman” buldular: AK Parti Milletvekili Abdurrahim Boynukalın... Yüzlerce haber de Boynukalın için yaptılar... Bu arada düşük ahlaklı biri çıktı, “Abdurrahim Boynukalın beni tehdit ediyor. Oysa benim mangal gibi yüreğim var, salın gelsin hele” diye berbat ve rezil yazılar döşendi, pısırık haline bakmadan... Aynı şahıs, “Star gazetesine konulan bomba ve Murat Sancak’a yapılan suikast mizansendir” demeye getiren yazılar yazmış bir ahlaksızdır. Bu da bu şekilde kayıtlara geçsin." 

Ahmet Hakan, geçen 16 Eylül Çarşamba günü "Gel hele gel, yav bırakın gelsin hele" başlıklı yazısında Boynukalın'ın kendisine yönelik tehditlerine yanıt vermişti.

Vehaber Menu