''Kadınlar kendilerini Periscope'ta teşhir ediyor!''

Azerbaycan'da Elnur Muradov adlı bir kişi Twitter'ın canlı video paylaşım uygulaması Periscope'a sert eleştirilerde bulundu.
''Kadınlar kendilerini Periscope'ta teşhir ediyor!''
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

"Periscope genç kızlarımızın hayatını mahvetti, genç kadınların tüm değerleri kirletiliyor" diyen Muradov, anne-babaların da durumun ciddiyetinden haberdar olmadığını söylüyor.

"Süslenip, makyaj yapıp telefonun karşısına geçiyorlar... Kendilerini Periscope'ta teşhir ediyorlar" diyen Muradov, ülkede boşanma oranlarının artmasını da Twitter'ın yeni uygulamasına bağlıyor.

Image caption Günel Asgerzade, çocuklarıyla birlikte günlük yaşamını Periscope üzerinden yayınlıyor ve 'Sorun kadınlarda değil, erkeklerde' diyor.
Muradov'un şikayetlerini haksız bulan Azerilerden biri olan Günel Asgerzade ise Periscope kamerası karşısında kendisini teşhir etmediğini, sadece ikizleriyle birlikte gündelik hayatını paylaştığını ifade ediyor.

"Sorun kadınlarda değil, erkeklerde" diyen Asgerzade, "Beni çocuklarımla birlikte görüyorlar ve buna rağmen 'Buluşalım mı?', 'Soyun' gibi mesajlar atıyorlar" diye ekliyor.

Buna karşın Muradov'un Periscope eleştirilerini sıraladığı videonun altındaki yorumların büyük kısmı, kendisine destek veren erkeklerden.

Bir yorumda "Kadınlar kendilerini modern zannediyor ama aslında fahişelik yapıyorlar" yazıyor.

Vehaber Menu