Canlı bomba olacağım, bin kişiyi öldüreceğim, psikolojim bozuk!

Ehli Sünnet Tv muhabirinin mikrofon uzattığı Murat Kızılduman, 'Burada canlı bomba olacağım, kendimi patlatacağım, bin kişiyi öldüreceğim, psikolojim bozuk' dedi.
Canlı bomba olacağım, bin kişiyi öldüreceğim, psikolojim bozuk!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Ehli Sünnet Tv’nin röportaj gerçekleştirdiği Murat Kızılduman isimli bir kişi 15 sene cezaevinde yattığını ve denetimli serbestlikten yararlandığını belirterek  “Bana artık devlet büyüklerimin sahip çıkmasını istiyorum” dedi.

 Murat Kızılduman’ın konuşmasının bir kısmı şöyle; Bana artık devlet büyüklerimin sahip çıkmasını istiyorum yoksa o devlet büyükleri devlet büyüğü olmayacak. Benim cinayetlerim, gasplarım var, heryerim mermi, kurşun yarası, devlet büyüklerime, Ali Ağaoğlu’na, Rıza Sarraf’a, sesleniyorum; artık bana sahip çıksınlar, yoksa cinnet geçireceğim, bin kişiyi öldüreceğim, kendimi de öldüreceğim, 5 sene tımarhanede yattım, raporlarım var. Burada canlı bomba olacağım, kendimi patlatacağım, bin kişiyi öldüreceğim, psikolojim bozuk, ben rahatsızım heryerim jilet yarası benim, raporluyum, devlet tarafından ben raporluyum, onlara sesleniyorum, sesimi duysunlar”

Vehaber Menu