Okulların tatil olduğu iller açıklandı!

Kar yağışının ardından bazı illerde okullar tatil edildi.
Okulların tatil olduğu iller açıklandı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Okulların tatil edildiği iller şöyle:

KOCAELİ

Kocaeli Valiliği’nden yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Meteorolojik verilere göre; yoğun yağmurun ilerleyen saatlerde kar yağışına dönüşeceği, Pazartesi gün boyu kar yağışının devam edeceği anlaşılmıştır. Bu nedenle; kar yağışının araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açabileceği olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile il genelinde anaokulları, ilk, orta ve liseler ile rehabilitasyon merkezleri eğitim ve öğretime Pazartesi günü bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır"

SAKARYA

Valilikten yapılan açıklamaya göre, yoğun yağmurun ardından başlaması beklenen kar yağışının herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete yol açmaması için kent genelinde taşımalı eğitim veren tüm okullarda eğitime yarın ara verildi.

İSTANBUL

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Meteorolojik verilere göre İlimizde başlayan kar yağışının yarın öğleden sonra etkisini artırarak sürmesi beklendiğinden herhangi bir sıkıntıya veya mağduriyete yol açmaması için eğitim-öğretime pazartesi günü bir gün süreyle ara verilmiştir" dedi.

MANİSA

Manisa'nın Demirci ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verilecek. 

Vehaber Menu