Kent Turizm şoförü köpeği öldürdü!

06 AGZ 47 plakalı Kent Turizm'e ait yolcu otobüsü gece 23:59 seferinde bir köpeğe çarptı, yolcuların tüm tepkilerine rağmen şoför durmayarak yoluna devam etti.
Kent Turizm şoförü köpeği öldürdü!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

31 Ocak Pazar gününü 1 Şubat Pazartesi gününe bağlayan gece, saat 23.59 seferini yapan 06 AGZ 47 plakalı Kent Turizm'e ait otobüs İstanbul-Kocaeli yolu arasında yola çıkan bir köpeği gördüğü halde durmadı ve köpeğe çarparak yoluna devam etti. Şoföre tepki gösterip aracı durdurmasını ve veterineri aramayı isteyen yolcular "yapabileceğim bir şey yoktu duramazdım, sessiz olun yolcular rahatsız oluyor" cevabını aldı.

Kent Turizm'in internette gösterilen numarasını arayıp firmadan bu suça karşı bir cezai işlem bekleyen yolcular aradıkları numaranın başka bir firmaya ait olmasından ötürü ulaşamadılar.

 

 HAYVAN HAKLARI SAVUNUCULARINA KENT TURİZM'İ BOYKOT EDİN ÇAĞRISI

Olayla ilgili hayvan hakları savunucuları yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler;

Bizler hayvan hakları savunucuları olarak, en ufak hayvanı incitmenin suç olduğunu biliyor ve gerekli cezai işlem yapılana kadar KENT TURİZM'i kullanmıyoruz. Artık otobanlarda, şehirlerde, ormanlarda kanlar içinde bırakılmış, zehirlenmiş, darp edilmiş ve katledilmiş hayvanlar görmek istemiyoruz.
KENT TURİZM'den derhal şoför ile ilgili cezai işlem uygulamalarını, bunu halka duyurmalarını ve barınaklara mama bağışı yapmalarını bekliyoruz. Cevap alana kadar Kent Turizm'i boykot ediyoruz!

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü