Rock'n Coke coşkusu başladı!

Türkiye'nin en büyük açık hava müzik etkinliği Rock'n Coke için Hezarfen Havaalanı'nda hazırlanan Rock'n Coke Kasabası'nda hayat başladı.
Rock'n Coke coşkusu başladı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2019-11-15 10:46:08    

Müzikseverler Arctic Monkeys, Hurts, The Prodigy ve Jamiroquai gibi göz dolduran isimler ve birbirinden eğlenceli aktivitelerle heyecan dolu bir haftasonu geçirecek.

6-7-8 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Türkiye’nin en büyük açık hava müzik festivali Rock’n Coke’ta konserlerin başlamasına saatler kala Rock’n Coke kasabasında üç gün sürecek hayat başladı. Bu yıl ilk kez Rock’n Coke Sahnesi, Coca Cola Zero Sahnesi, Party Arena, Keşif Sahnesi, Şehir Sahnesi olmak üzere 5 farklı sahnede 100’den fazla performans ile çok zengin bir deneyim sunan Rock’n Coke’ta 10.000 kişi, biletleri tükenen kamp alanında ağırlanıyor. Rock’n Coke Kasabası’ndaki çadırların yer aldığı kamp alanında katılımcıların yaşamını kolaylaştıracak her türlü altyapı sunuldu. Festivalde gençler birbirleriyle buluşmanın keyfini yaşarken, birbirinden eğlenceli masa oyunları, film gösterimleri, performans, pandomim, dans, jonglör, tahta bacak, akrobasi gibi gösterilerin yanı sıra heykel, sergi ve atölyeler festival kasabasında canlı saatler yaşanmasını sağlayacak. Saat 18:00’den itibaren yerleşime açılan Rock’n Coke kasabasında mağazalar, yiyecek-içecek noktaları, sağlık hizmetleri ile üç gün boyunca konforlu bir yaşam imkanı sunuluyor.











Rock’n Coke Mobil Uygulaması Yayında





Android ve IOS tabanlı Rock’n Coke uygulamasını Iphone ve Android’li telefonlara indirilmesiyle festival kasabasındaki tüm olanakları görmek mümkün. Rock’n Coke uygulamasının en çok dikkat çeken özelliği ise, kendi festival programını oluşturma imkanı. Rock’n Coke uygulaması ile aynı anda 5 farklı sahnede çalan müzik grupları ve sanatçıları takip etmek de çok kolay olacak. iPhone ve Android’li telefon sahipleri bu uygulamayı telefonlarına iTunes ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebiliyor.





Rock’n Coke Hakkında





Coca-Cola tarafından ilk kez 2003 yılında düzenlenen ve bu sene 10. yaşını dolduran, Türkiye’nin en büyük açık hava festivali Rock’n Coke, zaman içerisinde yeni neslin geleneksel buluşma noktası haline gelirken, aynı zamanda adını Avrupa’nın önde gelen Rock festivalleri arasına yazdırdı. Yourope - Avrupa Festivaller Birliği üyesi olan Rock’n Coke sahnesi şimdiye kadar çeşitli ülkelerden 101 yabancı, 98 yerli grup olmak üzere toplam 550’den fazla müzisyeni ağırladı. 7 festival boyunca yaklaşık 250 binden fazla izleyiciye ev sahipliği yapan Türkiye’nin en büyük açık hava etkinliği Rock’n Coke’ta bugüne kadar; The Cure, Korn, Linkin Park, Muse, 50 Cent, Pet Shop Boys, The Prodigy, Iggy Pop, Placebo, Simple Minds, Suede, Nine Inch Nails, Kaiser Chiefs, Jane’s Addiction, Santigold, Juliette and the New Romantiques, The Rasmus, Offspring, The Smashing Pumpkins, Chris Cornell, Franz Ferdinand ve Manic Street Preachers gibi büyük isimler sahne aldı.

Vehaber Menu