Komedi dizisi 2Miss başladı!

Kadınların hemcinslerine, erkeklere ve dünyaya karşı mücadelesini, yakın dost olan iki kadının gözünden anlatan komedi dizisi 2Miss başladı.
Komedi dizisi 2Miss başladı!
2013-01-01 02:33:33   Güncelleme: 2020-05-12 19:52:50    

İzleyenler dizide; alımlı, güzelliğinin farkında ve zor beğenen Melda ile güzel, saf ve kedine pek güveni olmayan ve pot kırmakta sınır tanımayan Ceren'in başlarından geçen sade ama karışık, oldukça komik hikayelerine birlikte tanık olacak.

Başrollerini Ayşe Melike Çerçi ile Gözde Kansu'nun üstlendiği 2Miss, her hafta yeni bölümleriyle viplay.com’da yayınlanacak.

Unutmayın, iyi bir kadın bir erkeği etkiler, zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, güzel bir kadın büyüler, anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur...

1 Erkek 1 Kadın’ın yaratıcısı Bando Yapım’ın imzasını taşıyan dizi, kadının kadına, erkeğe ve dünyaya karşı mücadelesini, birbirinin en yakın dostu olan iki kadının gözünden anlatan bir komedi.

2Miss bazen sadece kadına dair durumları ele alacak, bazen de insana dair halleri kadın bakış açısından anlatacak. Kadın izleyicilerin Melda ve Ceren suretinde aslında kendilerini izlemelerini, kendilerine gülmelerini sağlarken; erkek izleyicilere kadın doğasına ve düşünce biçimine dair ipuçları verir ve sırları ortaya dökecek.

'Kadın...'

İnsan ırkının devamını sağlayan, erkeklerden daha uzun yaşayan, dünyadaki en güzel tür... Güzel bir söz vardır: Kadınların 100 sırrı var, bunların 99'unu erkekler bilir, 100.'sünü şeytan bile bilmez... İşte böyle de merak edilesi bir varlıktır. Birçok film-dizi çekilir üzerine, ama hala bu soruyu sorar erkekler kendilerine: Kadınlar ne ister?

 

Vehaber Menu