Yemeksepeti'nden hayvan düşmanlığı! Kuzuların lezizliği diye film çeksen...

Yemeksepeti'nin Facebook sayfasında 'Kuzuların Lezizliği diye filmini çeksen, gişe rekorları kırar.' notuyla paylaştığı video tepki gördü. Hayvan hakları savunucuları boykot çağrısı yaptı...
Yemeksepeti'nden hayvan düşmanlığı! Kuzuların lezizliği diye film çeksen...
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Yemeksepeti, Facebook sayfasında 'Kuzuların Lezizliği' diye filmini çeksen, gişe rekorları kırar.' notuyla bir video paylaştı. Hayvan hakları savunucuları kuzuların yemek olmadığını belirterek videoya tepki gösterdi. Hayvan hakları savunucuları Yemek Sepeti'nin hayvan düşmanı olduğunu belirterek alışveriş yapılmamasını, boykot edilmesini istedi.

O tepkilerden bazıları şöyle;

-Dünyadan haberiniz yok değil mi? canlı kanlı, sinir sistemi olan bir canlıyı acılar içinde öldürdükten sonra lezzetlensin diye bi dünya süreçten geçirin -ceset tek başına lezzetli değil çünkü-yemek diye yutturun insanlara, bunun da reklamını yapın.
bi
r sürü aç insan var ama nasılsa internete ulaşamıyorlar, bu reklamda kitle onlar değil mantığla utanmadan bu rezaleti kayda alın.
Üç beş kuruş kazanacam hırsıyla yanıp tutuşurken akıl tutulması yaşıyorsunuz sanırım.
Kuzular lezetli değil canlıdır.

-Kuzu bebek yani!! bu mu reklam anlayışınız kuzuların sessizliği.. evet o kuzu mezbahada çok ağlamıştır kesilirken çığlıklar atmıştır tabağındayken sessiz doğru. tabağındayken onun bi bebek olduğunu unutuyorsun değil mi? tüm canlılar özgür olmadığı sürece bu dünyaya barış gelmeyecek.