Kediye işkence haberi nedeniyle kendini polis olarak tanıtıp Vehaber'i tehdit etti!

Facebook'ta Erdoğan Karan ismini kullanan bir kişi kendisini polis olarak tanıtıp 'Ekmek fırınında tek gözü olmayan kedi hastanelik edildi' haberi silinmezse ofise geleceğini söyleyerek Vehaber ekibini ve yöneticilerini tehdit etti.
Kediye işkence haberi nedeniyle kendini polis olarak tanıtıp Vehaber'i tehdit etti!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Geçtiğimiz günler Vehaber'de yayımlanan Ekmek fırınında tek gözü olmayan kedi hastanelik edildi!  haberi nedeniyle Vehaber'e tehdit mailleri gelmeye başladı. Haberin silinmesini isteyen 2 kişinin mesaj atmasının ardından olumlu bir karşılık bulamayan kişiler tehdit yolunu tercih etti. Kendisini polis olarak tanıtan Erdoğan Karan isminde bir kişi "Ben sizi adresinizde ziyaret ederim, yüzünüzün rengini görmek güzel olucak bekleyin,  bak nasıl düzelticeksiniz hep beraber görüp sizi ana haberlerde nasl rezil oluyosunuz görün" diyerek tehditler savurdu.

 

TEKZİP YOLLAMAYI BİLMEYEN AVUKAT

Haberin yayımlanmasının ardından avukat tuttuğunu belirten kişiler dava açacağını söyleyerek mesaj gönderdi. Vehaber ekibi "Dava açtıysanız bize neden mesaj atıyorsunuz ayrıca avukatınız var ise haber ile ilgili tekzip yollaması gerektiğini zaten biliyordur" karşılığını verdi. Ardından kendisini polis olarak tanıtan bir kişi adrese geleceğini söyleyerek Vehaber ekibini ve yöneticilerini tehdit etti. Saldırgana tehditleri nedeniyle haber yapılıp dava açılacağının belirtilmesinin ardından "Ben Erdal Bey'i arkadaşmdan dolayı tanıdığım için bilgilendirdim bi yanlışın farkına varılsın diye ama siz  nezaket göstermediniz" karşılığını verdi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü