Cübbeli: Müslüman Müslüman'ın parmağını yalamalı!

''Parmakları yalayacağız inşallah tamam mı? Yalattırma konusunda, adam bulmak lazım, mübarek bir zat alan olacak''
Cübbeli: Müslüman Müslüman'ın parmağını yalamalı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Cübbeli Ahmet” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Lalegül TV'de yaptığı konuşmada, ''Müslüman Müslüman'ın parmağını yalamalı'' dedi. Parmak yalamanın Buhari hadis olduğunu söyleyen Ünlü şu ifadelere yer verdi:

''İnsanın dua etmesinden daha iyi tabağın dua etmesi. Yarabbi benim tabağın dibinde en ufak bir yemek kalıntısı bile kalsaydı beni şeytan yalayacaktı. Adam tabakta yemek bırakırsa şeytan yalar. Yemekte kalıntı bırakırsanız şeytan yalar. Yarabbi bu beni şeytandan azat etti, şeytana yalattırmadı sen de bunu cehennemden azat et. Yediğin yemekten ekmekten çanaktan dua mı alıyorsun beddua mı alıyorsun haberin var mı? 

 

Parmakları yalayacağız inşallah tamam mı? Yalattırma konusunda, adam bulmak lazım, mübarek bir zat alan olacak. Evliyalar ne yaparlar telkim, parmağıyla alır lokmayı senin ağzına koyar. Seyit İbrahim el Ahsai hazretleri benim ağzıma veriyor. Ve yahut Seyit Maliki Efendi Hazretlerinin ağzına bu telkimdir, bu sünnettir bu. Resulullah (SAV) yapardı bunu. O da parmağından alırken o lokmayı parmağını yalıyor. Normal Müslüman Müslüman’a da sünnettir. Ama bu millet bir felakettir. Onun için her yerde denememenizi tavsiye ederim.''