Önce kadını vurdu, sonra intihar etti!

Eski erkek arkadaşı tarafından vurulan kadın yaşamını yitirdi.
Önce kadını vurdu, sonra intihar etti!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Mersin Tarsus'ta eski erkek arkadaşı tarafından silahla vurularak ağır şekilde yaralanan Serap Demir, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sözcü'den Mehmet Serbes'in haberine göre, olayda adam kafasına dayadığı silahın tetiğine basarak intihar etti. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

 

Alınan bilgiye göre, Tarsus merkez Eski Ömerli Mahallesi 1307 sokak üzerinde yaşanan olay şöyle gelişti:

 

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Tarsus Kızılay Aile Sağlık Merkezi karşısında bulunan eczanede teknisyen olarak çalışan ve ilk eşinden boşandığı belirtilen bir çocuk annesi Serap Demir (33), iddiaya göre Şahin Demir (48) ile bir süre arkadaşlık yaptı. Serap Demir ile Şahin Demir’in araları bir süre sonra bozuldu. İkili arasında yaşanan sorunlar nedeniyle Serap Demir’in Savcılığa giderek koruma talebinde bulunduğu öne sürüldü.

 

Tüm bu yaşananlara sinirlenen Şahin Demir, kendisine ait olduğunu iddia ettiği altınları Serap Demir’den istedi. Şahin Demir’in talebini olumlu karşılayan Serap Demir’de altınları kendisine vererek, bir daha kendisini rahatsız etmemesini istedi.

 

Dün saat 16.00 sıralarında eczaneye gelen Şahin Demir, Serap Demir’in “seninle konuşmak istemiyorum” söylemi üzerine yanında bulunan tabancayı çıkartarak, Serap Demir’e yöneltti. Bu esnada eczaneden dışarı çıkarak kaçmaya çalışan Serap Demir, yakın bir mesafede bulunan eve sığındı.

 

Evden kısa süre sonra tekrar sokağa çıkan Serap Demir, kendisini takip eden Şahin Demir’in elinde bulunan tabancadan çıkan kurşunla göğsünden vurularak bir anda yere yığıldı. Bu yaşananlar üzerine Şahin Demir, tabancayı kafasına dayayarak tetiğe basarak intihar etti.

Vehaber Menu