Haluk Bilginer'den Hürriyet yazarlarına: Çok ayıp!

Haluk Bilginer, hakkında çıkan haberi teyit etmeden yorum yapan Hürriyet yazarlarına tepki gösterdi.
Haluk Bilginer'den Hürriyet yazarlarına: Çok ayıp!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-03-25 07:20:37    

Oyuncu Haluk Bilginer'in, ''Türkiye'de dizi ve film yapmayacağım. Bunları zaten İngiltere'de yapıyorum' dediği iddia edildi. Hürriyet yazarları, haberi teyit etmeden Haluk Bilginer'i eleştirince Bilginer Twitter hesabından Melike Karakartal, Ömür Gedik, Onur Baştürk veCengiz Semercioğlu'na ''Yalan habere bir de oturup yorum mu yapasınız geldi? Ayıplamadan önce haberin muhatabına sormak yok mu artık gazetecilikte? Çok ayıp!'' sözleriyle cevap verdi.

Hürriyet'te yayınlanan yazıda ise şu ifadeler yer aldı:

 

'Haluk Bilginer, Türkiye’de dizi ve film yapmayacağını açıkladı. Oyuncu bu kararını 'Türkiye’de dizi ve film yapmayacağım. Bunları zaten İngiltere’de yapıyorum' diye duyurdu. 

 

Cengiz: Hayatını burada yaptığı işlerden kazanan bir oyuncunun bunu söylemesi ayıp... Daha da ayıbı, 'Ben tüm oyunculardan üstünüm, zaten bu işleri Londra’da yapıyorum' hissini verme çabası... 

 

Melike: Türkiye’de dizi yapmama kararını anlayabiliyorum ancak iyi isimler bu piyasadan çekilirse işlerin düzelme ihtimali ortadan kaybolur. Kararını tekrar gözden geçirmesini dilerim.

 

Onur: Türkiye’de dizi yapmamasını anlarım da film niye yapmıyor ki? Ünlülerin bu tür çıkışlarının gelip geçici olduğunu, anlık öfkelerle söylendiğini düşünüyorum. 

 

Ömür: Ben hiç yakıştıramadım bu lafları Haluk Bilginer gibi bir üstada. Dizi ve filmlerde oynamayacaksa reklamlarda da oynamasın yorumlarına hazır olsun tabii...'