Tayyip Erdoğan'ın evinin önünde silah sesleri!

Başbakan Erdoğan'ın CNR Fuar Merkezi'ndeki programına gitmeden kısa süre önce, Üsküdar'daki konutu önünde hareketli dakikalar yaşandı.
Tayyip Erdoğan'ın evinin önünde silah sesleri!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Konuta 50 metre mesafadeki bir pastanenin önünde oturan esnaflardan Ergun Gökırmak’ın sağ omzunun arka tarafına henüz belirlenemeyen bir cisim isabet etti. Ergün Gökırmak’ın acıyla bağırması üzerine, çelek yeleklerini giyen koruma polisleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Cismin gelmiş olabileceği Abdullah Ağa Camii, çevresi ve konutun karşısındaki parkta geniş çaplı inceleme yapıldı. Sağ omuz arkasından hafif yaralanan Gökırmak, polis otosuna bindirilerek hastaneye götürüldü. Olayın meydana geldiği yerde de inceleme yapan polis ekipleri, esnafın sırtına isabet eden cismin ne olduğunu belirleyemedi. CNR Fuar Merkezi’nde bir programa katılacak olan Başbakan Erdoğan ise, olaydan yaklaşık yarım saat sonra konutundan ayrıldı.

Ergün Gökırmak, ilk tedavisinin ardınan ambulansla olay yerine geri getirildi. Sağ kolu askıda olduğu görülen Gökırmak, sivil polislere olayı anlattı. Kısa süreli incelemenin ardından Gökırmak, getirildiği ambulansla olay yerinden ayrıldı.

Bu arada, olayın meydana geldiği sırada Ergün Gökırmak ile birlikte olan arkadaşı ise, o anda ne olduğunu anlayamadıklarını belirterek, sohbetleri sırasında bir silah sesi geldiğini öne sürdü. Gökırmak, 'Uzaktan ateş edildi herhalde, sırtına sonra cama geldi. Cok ciddi bir yarası yok. Sırtında bir morarma oldu' dedi.

Polis’in olayla ilgili çalışması sürüyor.
Vehaber Menu