Kanal D'nin iddialı dizisi Güzel Çirkin bitiyor mu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Güzel Çirkin'in başrol oyuncusu Ali Sunal'ın açıklamalarıyla dizinin biteceği söylentilerini alevlendirdi.
Kanal D'nin iddialı dizisi Güzel Çirkin bitiyor mu?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Ali Sunal ve Naz Elmas'ın başrollerinde oynadığı Güzel Çirkin yaz ekranın başarılı dizilerinden bir oldu. Reytinglerde iyi bir izlenme oranı yakalayan dizinin yeni sezonda devam edip etmeyeceği söylentilerine başrol oyuncusu Ali Sunal cevap verdi. Ali Sunal, ' Arkadaşlar Güzel Çirkin'e hayranım Murat'ı oynamaya bayılıyorum bu diziyi hayata geçiren herkesi çok seviyorum bitmesini hiç istemiyorum...' dedi.

Ali Sunal'ın bu sözleri devamlı saati değişen dizinin ilerleyen haftalarda yayından kaldırılma ihtimalini güçlendirdi. Önümüzdeki haftalarda sevilen dizi pazartesi günleri saat 22.00'de ekranlarda oalcak. Güzel Çirkin bu saat diliminde alacağı reyting dizinin kaderini belirleyecek.

SAATİ DEĞİŞİNCE REYTİNGİ DÜŞTÜ
Yaz ekranında başlayan diziler arasından kendisine iyi bir yer edinen Güzel Çirkin, yeni sezon öncesinde reytinglerde ilk sıralarda yer alıyordu. Bu hafta yeni yayın döneminin başlamasıyla 23.00'de yayınlanan Güzel Çirkin, Total'de 22. sırada, AB grubunda ise 7. sırada yer bulabildi.
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü