Galatasaraylı taraftarlardan Star Tv'ye koreografi çağrısı!

Real Madrid'i Türk Telekom Arena'da ağırlayacak olan Galatasaray'da taraftarlar maç öncesi yapılacak koreografinin kesintisiz verilmesini istiyor.
Galatasaraylı taraftarlardan Star Tv'ye koreografi çağrısı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2020-08-23 18:36:00    

Sarı kırmızılılar Türk Telekom Arena’da, geçtiğimiz sezon çeyrek finalde elendiği Real Madrid’i ağırlayacak. Karşılaşmanın heyecanı ise taraftarları şimdiden sardı. Sosyal medyada taraftarlar takımlarına destek mesajları atarken twitterda çok ilginç bir grup oluşturuldu.

Mücadeleyi televizyondan takip edecek olan taraftarlar dev maç öncesi sürpriz bir koreografi yapacak olan Ultraslan’ın şovunun reklamla kesilmemesi için #startvkoreografiyikesnitisizver adlı bir grup oluşturdu.

Galatasaray taraftar grubu Ul­trAs­lan, bu­gü­ne dek gö­rül­me­miş bü­yük­lük­te bir ko­re­og­ra­fi ha­zır­la­dı. 12 ge­ce sür­dü ve 85 ki­şi ça­lış­tı. 3 bo­yut­lu pan­kart­la­rı kal­dı­ra­cak ha­lat­la­rın ka­lın­lı­ğı 2 ka­t artı­rıl­dı.

UltrAslan’ın Real Madrid maçına hazırladığı 2000 m2 alanı kaplayan ve 165 galon boya kullanılan koreografi, dünya’nın en büyük koreografisi olacak. Koreografinin başrolüne ise Fatih Terim olacak.


İşte sarı kırmızılı taraftarların o tweetleri;

bahadıR10

Adamlar gece gündüz çalıştılar.

Tugcesezer

İnsanlar gece gündüz çalıştılar, tribünlerde uyudular.. lütfen emeğe saygı!

12 MAYIS KADIKÖY

#StarTvKoreografiyiKesintisizVer bu kadar istege karsilik verilmezse tepkimiz cok fena olur .

kaan karapinar ‏

Yüzlerce kişinin emeğine saygı!

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü